Детски часовник MyKi Touch

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

MyKi Touch BLACK

До момента си избрал:

MyKi Touch BLACK
189,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -

Неограничени видео обаждания в България и Зона ЕС

Неограничени минути в мобилната мрежа на Теленор

50 минути за България и роуминг в ЕС

10 МВ мобилен интернет в България и роуминг в зона ЕС


Планът не може да бъде заявен самостоятелно, а само с MyKi устройство!

Виж повече

MyKi Touch BLACK

До момента си избрал:

MyKi Touch BLACK
В брой:39,99лв.
Джуниър 12,99
12.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Бъди спокоен, докато детето ти приключенства с MyKi Touch

Отиваш на парти, ама детско. Или на ресторант. Или в мола. С детето. Искаш да се отпуснеш поне за няколко минути. То и детето ти това иска. Да се поразходи, да поразгледа наоколо, да полудува, да приключенства.

MyKi Touch е детски смарт часовник, който работи и като GPS тракер и е в голяма помощ на родители с малки деца.С MyKi touch детето ти ще расте и извън твоя пряк родителски контрол, като същевременно ти ще знаеш, къде точно се намира то, колкото и буйно да тича насам-натам. MyKi Touch засича текущото местонахождение на детето както на открито, така и на закрито и изпраща данните до приложението MyKi Watch, инсталирано на смартфона ти.

За да свържеш часовника с твоя смарттелефон е необходимо да свалиш и активираш безплатно мобилното приложение MyKi Watch през Google Store или App Store, след което да въведеш в него 10-цифрения сериен номер на устройството (ID посочено на кутията) и на SIM картата, с която се ползва.

Сензорен екран и лесен за ползване интерфейс за мигновена връзка с мама и татко

MyKi Touch е с цветен и чувствителен на допир 1,22-инчов екран с резолюция 240x240 DPI и има 2 иконки за бързо набиране на мама и татко. В създаването на часовника са участвали и деца от 4 до 12 години, за да се гарантира, че и малки и не толкова малки ще го харесат и ще го ползват лесно. А за да се избегнат неудобни ситуации за детето ти, MyKi Touch може да бъде настроен на режим на вибрация.

Обаждания

С MyKi Touch детето ти може да осъществява обаждания до общо 20 номера – на мама и на татко плюс 18 други номера, добавени от теб в телефонната книга на устройството. Чрез вградените в часовника микрофон и високоговорител, то може да провежда разговори и да записва гласови съобщения, които по-късно да преслушваш в чата на приложението MyKi Watch.

SOS бутон

Щом детето ти натисне този бутон, часовникът MyKi Touch започва последователно да избира двата телефонни номера за спешни случаи, зададени предварително от теб през приложението.

Wi-Fi Безопасна зона

Часовникът MyKi Touch работи с прецизна Wi-Fi технология, която ти позволява да добавиш и запаметиш в приложението Wi-Fi безопасна зона. Щом го направиш, MyKi Touch започва да засича избрана от теб локална Wi-Fi мрежа, като не е необходимо да знаеш паролата на тази мрежа. Ако детето ти напусне Wi-Fi Безопасната зона, ще получиш SMS. Технологията е подходяща и за следене местонахождението на детето в закрити пространства.

Локализация

MyKi Touch осигурява GPS локализиране на открито през 24 сателита. 24- каналният GPS режим значително подобрява откриването на точното местоположение на детето ти във всеки момент. А в зона, в която има Wi-Fi, детето ти може да бъде локализирано с точност и на закрито - в самата сграда.

Чат

През чата на приложението MyKi Watch детето ти може да разговаря с теб, както и да изпраща и получава текстови или гласови съобщения.

Сензор за свален часовник

На детето ти може да му омръзне да носи своя MyKi Touch и да го свали. Ако това наистина стане, ще разбереш моментално чрез SMS или нотификация, благодарение на вградения сензор за допир.

Връзка с близките

MyKi Touch дава възможност на детето ти да се свърже с близки хора при нужда. В разширената Телефонна книга на часовника могат да бъдат запаметени до 10 номера, които могат да се обаждат на детето и до 20 номера /на мама и татко плюс 18 посочени от родителя/, на които то може да се обажда.

Нощите вече не са страшни

Повечето деца се страхуват от тъмното. И твоето ли? С новия детски часовник MyKi Touch страхът изчезва, защото изчезва…и тъмното. MyKi Touch е със светещ USB кабел за зареждане, който ще разсейва страховете на детето ти през нощта. А зареждането става, както в електрозахранването, така и през компютър.

Мобилното приложение Myki Watch не се предоставя от Теленор, а от трето лице – “Алтерко Роботикс” ЕООД.
Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на приложението и съхраняваната в него информация, за функциите или съдържанието на или в приложението.
Теленор България не носи отговорност и не може да контролира промените в приложението и въвеждането на нови или премахване на съществуващи функционалности в него и др.
При регистрацията в мобилното приложение Myki Watch клиентът следва да приеме общите условия на “Алтерко Роботикс” ЕООД.
За да се използва мобилното приложение MyKi Watch и детския часовник MyKi, е необходима SIM карта и свързаност с интернет на устройството, на което е инсталирано приложението Myki Watch и на детския часовник MyKi.

Общи
Category: 
Детски часовници
Функции
Features: 

Цветен капацитивен дисплей

1,22” Цветен чувствителен на допир екран
Висока резолюция 240 х 240 пиксела
Ярки и наситени цветове

Иновативен интерфейс

Интуитивен и лесен за ползване независимо от възрастта на детето

Wi-Fi и LBS локализация на закрито

В случай, че вашето дете се намира в зона, където има Wi-Fi, то ще бъде локализирано с точност в самата сграда.

2 зони за сигурност на детето и една нова бърза и прецизна зона за сигурност

Благодарение на Wi-Fi технологията можете да създадете бърза зона за сигурност.
Ако детето Ви я напусне, ще получите веднага съобщение за това.
Достатъчно е до посочите коя Wi-Fi мрежа да следи часовникът, за което не е нужно дори да знаете паролата на тази мрежа.

Памет

Часовникът MyKi съхранява информация за движението на часовника и обажданията от и към него, така че при непредвидена загуба на връзка със сървъра, след възстановяването й, да може да я обнови.

Високоговорител и микрофон

Чрез микрофона и високоговорителя на GPS/GSM часовника, детето може да провежда разговори и да записва гласови съобщения, които изпраща до родителя през чата на приложението MyKi Watch, инсталирано на неговия смартфон.

Микро USB

Слотът се използва за зареждане на часовника MyKi. Кабелът за зареждане се намира в кутийката на MyKi. Зареждането на устройството става както в електрозахранването, така и през компютър.

Важно: Всички детски часовници MyKi, закупени в магазин или онлайн от Telenor, са с поставена в тях SIM карта за мрежата на Telenor. Картата е неактивна и не се заплаща. Тя се активира само, ако бъде закупен часовника, с включен абонаментен план.

Посочените цени за лизинг са на месец при сключване на 24 месечен договор за лизинг и при сключване на договор за мобилни услуги за план Джуниър 12.99 за същия срок.
Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за плана.
Възможно е закупуване на часовник MyKi в брой на преференциална цена при сключване на договор за план Джуниър 12.99 .
Часовник MyKi може да се закупи без сключване на договор за мобилни услуги на посочената цена без план.
При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.
Офертите са валидни до изчерпване на количествата.
Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.