MyKi Pet тракер

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

MyKi Pet

До момента си избрал:

MyKi Pet
149,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

С тракер и приложение за домашни любимци MyKi Pet, можеш да си по-спокоен за разходката с твоя домашен любимец. В случай че домашният ви любимец реши да се скрие и избяга ще може да проследиш на твоя телефон къде се намира в момента. С изключително малкия си размер и 28 грама тегло, той е подходящ за носене от малки и по-големи домашни любимци. Устройството е влаго- и прахоустойчиво.

За да свържеш тракера с твоя телефон е необходимо да свалиш и активираш безплатно мобилното приложение MyKi Pet през Google Store или App Store, след което да въведеш в него индивидуалния номер на тракера и на SIM картата, с която се ползва.

Информация за тракер и мобилно приложение Myki Pet

Локация

MyKi дава информация за местонахождението на твоя любимец с точност до 10 метра за открити пространства, благодарение на вграден в тракера MyKi модул - GPS приемник. Една от основните функции на приложението MyKi Pet е да информира за местонахождението на домашния любимец, на който е сложено устройството. В секция “История на местоположението” се вижда движението на тракера през целия ден.

Приложението пази историята на последните 100 събития. Информацията се актуализира на всеки 2 минути, стига устройството да е включено и свързано към интернет.

Зони за сигурност

Мобилното приложение MyKi Pet позволява да се зададат предварително зони за сигурност. В секция “История на местоположението” от менюто се дефинират зони за сигурност – това са местата, в които знаете, че домашният ви любимец е в безопасност. Когато той влиза в тази зона с тракера сложен на него или я напуска, се изпраща известие на собственика в приложението MyKi Pet, инсталирано на неговия смартфон.

Локация

Myki Pet тракер издава четири специфични звука, с които любимецът може да бъде трениран и да изпълнява команди

Търсене на устройство

в случай, че е необходимо да потърсите устройството и вашия любимец с избор на тази опция в мобилното приложение, устройството ще започне да издава звуков сигнал.

Мобилното приложение Myki Pet се предоставя от трето лице – “Алтерко Роботикс” ЕООД.
Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на приложението и съхраняваната в него информация, за функциите или съдържанието на или в приложението.
Теленор не носи отговорност и не може да контролира промените в приложението и въвеждането на нови или премахване на съществуващи функционалности в него и др.
• При регистрацията в мобилното приложение Myki Pet клиентът следва да приеме общите условия на “Алтерко Роботикс” ЕООД.
• За да се използва мобилното приложение MyKi Pet и тракер за домашни любимци MyKi Pet, е необходимо свързаност с интернет на устройството, на което е инсталирано приложението Myki Pet и на тракера.

Общи
Категория: 
Pet тракер
Функции
Функции: 

Батерия

С малкия си размер и тегло от 28 грама, тракерът за домашни любимци Myki Pet може да бъде носен, както от големи, така и от малки домашни любимци с тегло над 1,5кг
Изработен е от нетоксични и безвредни за кожата на животното материали
Тракерът е стабилно закачен с каишка, минаваща през метални носачи
Myki Pet е прахо и влаго устойчив

MyKi Pet има вградена батерия, която се зарежда със стандартно micro USB зарядно. Може да се зареди, както през компютър, така и чрез електрозахранването.

Мобилен интернет

Мобилният интернет е необходим за постоянна връзка между мобилното приложение MyKi Pet, инсталирано на смартфона и тракер MyKi. Теленор не носи отговорност, ако клиентът реши да използва тракера с друг абонаментен план или с друга SIM карта.

Микро USB

Слотът се използва за зареждане на MyKi Pet. Кабелът за зареждане се намира в кутийката на MyKi. Зареждането на устройството става както в електрозахранването, така и през компютър.

Съдържание
Тегло: 
28 гр. със SIM карта
Размери: 
45 х 37 х 17мм

24 месеца

План Месечен абонамент Цена на лизинг Цена в брой

12 месеца

План Месечен абонамент Цена на лизинг Цена в брой
Цена в брой, без абонамент 

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 12 или 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.