Детски часовник MyKi Watch 4 LITE

Вие сте тук

нов
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

MyKi Watch 4 LITE Blue

До момента си избрал:

MyKi Watch 4 LITE Blue
229,99лв.
Избери вид абонамент:
- Избери вид абонамент -

Неограничени видео обаждания в България и Зона ЕС

Неограничени минути в мобилната мрежа на Теленор

50 минути за България и роуминг в ЕС

10 МВ мобилен интернет в България и роуминг в зона ЕС


Виж повече

MyKi Watch 4 LITE Blue

До момента си избрал:

MyKi Watch 4 LITE Blue
В брой:69,99лв.
Джуниър 12,99
12.99 лв./месец - 24месеца
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Купи го онлайн до 04.10 и го получаваш в комплект с детски слушалки.

Само онлайн с всяко MyKi закупено до 4-ти октомври получаваш и свежи детски слушалки TRUST Spila Kids по избор. Добави в количката промокода на предпочитания от теб модел.

CAR

FLOWER

GIRAFFE

Предложението важи от 24.08.2020 до 04.10.2020 при закупуване или лизинг на MyKi устройство заедно със сключване на абонаментен план Джуниър 12,99 за 24 месеца.

Виж пълните характеристики на слушалките тук!

А, ако поръчаш MyKi до 04.10 автоматично участваш в седмична томбола за 5 жестоки детски електрически тротинетки Denver Kids Electric Scooter SCK-5300, за да бъде детето ти на колела на път за училище.

Характеристики на тротинетката:
100W мощност
пoддържа тегло до 50кг.
пълно зареждане в рамките на 2 часа

Общи
Category: 
Детски часовници
Функции
Features: 

Обаждания

MyKi 4 LITE може да осъществява обаждания до двадесет номера от телефонния си указател. Тези номера се добавят в часовника от родителя през апликацията MyKi Watch. Часовникът има списък с позволени номера и само те могат да правят обаждания към часовника. Камерата на часовника не е пригодена за видеоразговори.

Чат

MyKi 4 LITE може да изпраща гласови съобщения и снимки до родителя, както и да получава гласови и текстови съобщения чрез чата в приложението на MyKi 4 LITE.

SOS Бутон

Чрез приложението на MyKi 4 LITE можете да добавите до два номера, които да се набират при натиснат SOS бутон. След натискане на бутона часовникът започва последователно да звъни на тези два номера, докато не се осъществи връзка.

Приложения

MyKi 4 LITE разполага с още няколко полезни приложения - вграден крачкомер за проследяване на направените стъпки и изгорени калории, забавна математическа игра и възможност за задаване на аларми, които да напомнят за важните дейности и задачи от деня. Режимът „Не безпокойте“, осигурява максимална концентрация по време на учене, а деликатния режим "Без звук" сигнализира чрез вибрация в случай на обаждане.

Комуникация и данни

Часовникът и апликацията са в непрекъсната връзка. При промяна на параметрите, движението или състоянието на часовника, родителя получава известие на своя телефон.

Дата и час

Непосредствено след първоначалната регистрация, MyKi 4 LITE получава точни дата и час от сървъра и ги показва на екрана си.

Локация

MyKi 4 LITE използва комбинация от GPS / WiFi / LBS / AGPS технологии за позициониране, за да осигури максимална точност на местоположение.

Посочените цени за лизинг са на месец при сключване на 12- или 24 месечен договор за лизинг и при сключване на договор за мобилни услуги за план Джуниър 12.99 за същия срок.

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за плана.

Възможно е закупуване на часовник MyKi в брой на преференциална цена при сключване на договор за план Джуниър 12.99.

Часовник MyKi може да се закупи без сключване на договор за мобилни услуги на посочената цена без план.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.

Добре е да знаете:

За ползване на функционалностите на детския часовник MyKi Junior е нужна регистрация в приложението MyKi Junior, което се предоставя от трето лице чрез съвместима операционна система.
Видео разговорите, проведени през часовника MyKi Junior, ако се ползва с план от Теленор, се осъществяват през мрежата на Теленор.
Видео разговорите, проведени през приложението MyKi Junior с часовника, се осъществяват през мрежата, която ползва потребителят на приложението и изразходват от МВ на съответния оператор.
Телефонът и приложението MyKi Junior могат да работят и в роуминг, съгласно стандартните цени за разговори и мобилен интернет в съответната държава извън ЕС. Потреблението в роуминг в зона ЕС изразходва от включеното общо потребление МВ за България и зона ЕС.
След изчерпване на включеното общо потребление МВ за България и зона ЕС за план Джуниър 12.99 скоростта на връзката пада до 64 kbps.