Nokia Steel

Вие сте тук

Плати сметката си онлайн. Защото сега е важно да останеш вкъщи. Виж как

Онлайн оферта
ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

Nokia Steel - White / Activity Watch - разопакован

До момента си избрал:

Nokia Steel - White / Activity Watch - разопакован
99,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Разопаковани модели

Смарт джаджата си е чистак нова! Обаче има някой и друг кусур по опаковката, като драскотини по кутията, липсващо фолио или някой друг дефект по нея. Това обаче изобщо не засяга нейното функциониране или външен вид, а се отразява само и единствено на цената й. Гаранционният й срок е 24 месеца.

стилен фитнес тракер Steel

Не се разсейвай - тренирай

Колко пъти си чувал „хайде бе човек, напъни се малко, остави го този телефон“ от треньори и „колеги“ във фитнес залата? Тренирай здраво и без разсейване. Щом часовник Steel е на китката ти, се отдаваш напълно на упражненията, а важните показатели са отчетени и качени в приложението на Nokia Connected Movement.Така в удобен за теб момент можеш да се запознаеш с важна информация и прегледни обобщения за активността си.

спортна активност следене на резултати часовник Steel

Изпълнявай упражненията чисто – наблюдавай резултатите още по-чисто

Steel е екстремно ефективен активити тракер. Автоматично разпознава всяка спортна активност и независимо къде те отведе денят, имаш богати данни за резултатите си. Вървиш, тичаш, плуваш танцуваш…За часовника Steel всяка спортна активност е извор на здраве – следователно и на информация за поддържането му, събирана автоматично през технологията Connected MovementTM .

качество на съня показатели Nokia Steel

С всякакви данни за ежедневието ти всичко направо заспива

А когато ти заспиш, Steel изследва съня ти. Така на практика имаш пълна картина на развитието си. Спортните резултати са ясни, възстановяването – също. В приложението наблюдаваш фазата на дълбок сън, общата продължителност на съня, качеството на възстановяването по време на сън.

аларма умен часовник Nokia Steel

Събуди се навреме – но в точното време

Понякога алармата сутрин може да ти достави дневната доза стрес, още преди денят да е започнал. Когато тишината на утрото е раздрана от писъка й, ти иде да запратиш смартфона си някъде много далеч – в друго жилище, ако може. „Умният“ часовник Steel омекотява събуждането, чрез тиха вибрираща аларма. Веднъж настроена, тя се активира в рамките на избран от теб времеви прозорец и когато сънят ти е най-лек.

Общи
Category: 
Смарт часовници
Функции
Features: 

- Измерване на разстояние и изгорени калории при ходене и тичане
- Крачкомер
- Проследява активността при плуване
- Мониторинг на съня: продължителност, качество и др.
- Тиха аларма
- Сензори при движение за ден и нощ
- Триосен акселерометър
- "Health Mate" приложение за графики на активността
- Водоустойчивост до 50м (5ATM)
- Диаметър на часовника: 36.3 х 11.5 мм

Данни
Conectivity: 
Bluetooth
Батерия
Battery: 
CR2025
Съдържание
Weight: 
37 гр.

Предложението за избраното устройство е приложимо при закупуване в брой или при предоставяне на допълнителен лизинг на устройството за 12 или 24 месеца. Същото е с дефекти по опаковката като например нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, и други дефекти, които не засягат неговото правилно функциониране и външен вид. За съответното устройство важат стандартните гаранционни условия, предоставяни от производителя.

Предложението е валидно за частни клиенти, от 17.03.2020 г. до 05.04.2020 г. или до изчерпване на количествата, само в онлайн магазина на Теленор, като то не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за смарт аксесоари.

При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Теленор с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Настоящ клиент на Теленор има право на един допълнителен лизинг на смарт устройство.

За закупените продукти в онлайн магазина на Теленор потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние", достъпни на www.telenor.bg.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.