Plantronics Backbeat FIT 3100

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Plantronics Backbeat FIT 3100 Black

До момента си избрал:

Plantronics Backbeat FIT 3100 Black
349,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Category: 
Безжични слушалки
Функции
Features: 

Plantronics BackBeat FIT 3100 са напълно безжични спортни слушалки, които ще пренесат тренировките ти на следващо ниво.  
С ултрастабилен и водоустойчив дизайн BackBeat FIT 3100, ще бъдат до теб по време и на най-интензивните тренировки независимо от времето.
BackBeat FIT 3100 са oборудвани с уникалната технология Always Aware™, която не блокира изцяло ушния канал, позволявайки ти едновременно да слушаш музика и да чуваш обкръжението си. Отразяващото покритие прави слушалките видими и на тъмно за още по-безопасни тренировки.
Функцията "My Tap" ще ти позволи да персонализираш слушалките чрез приложението BackBeat. Задай краен час, стартирай хронометър или избери любимия си списък директно от слушалките, без да прекъсваш тренировките.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth® 5.0
Водоустойчиви - IP57
Батерия
Battery: 
Капацитет на батерията на кутията - 740 mAh
Капацитет на батерията на слушалката - 90 mAh
Съдържание
Weight: 
22 g

Предложението е валидно само в онлайн магазина на Теленор при закупуване в брой или при предоставяне на допълнителен лизинг на устройството за 12 или 24 месеца. При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Теленор с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Настоящ клиент на Теленор има право на един допълнителен лизинг на смарт устройство.

Предложението е валидно за частни клиенти, от 20.01.2020 г. до 30.01.2020 г. или до изчерпване на количествата.

Предложението не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за смарт аксесоари.

За закупените продукти в онлайн магазина на Теленор потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние".

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.