Plantronics Backbeat Go 410

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Plantronics Backbeat Go 410 Graphite

До момента си избрал:

Plantronics Backbeat Go 410 Graphite
249,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Общи
Category: 
Безжични слушалки
Функции
Features: 

Избягай от хаоса с висококачествените Bluetooth слушалки Plantronics BackBeat GO 410. Слушалките имат двоен режим ANC за среда с висока и ниска степен на шум. 10-милиметровите драйвери осигуряват богат звук и дълбоки баси, докато предварителните настройки на EQ предоставят персонализиране на звука.

BackBeat GO 410 са малки, леки и ергономични. Те ще стоят дискретно в ушите ти и ще гарантират удобно изживяване при слушане по време на полети. Гъвкавата лента за врата също е съобразена с тялото ти за целодневен комфорт и стабилност. USB кабелът за зареждане с двойно използване и 3,5 mm аудио кабел, правят лесно презареждането или слушането чрез кабел в движение.

Когато бъдат затворени, магнитни интелигентни сензори автоматично изключват Bluetooth и ANC от твоето устройство, за да запазят живота на батерията. Bluetooth се свързва автоматично и ANC се включва, когато магнитите са отключени, така че слушалките ти са готови за слушане на музика и провеждане на разговори.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth® 5.0
Multipoint свързване: до 2 устройства едновременно
Батерия
Battery: 
Капацитет на батерията - 180 mAh
Съдържание
Weight: 
35 g

Предложението е валидно само в онлайн магазина на Теленор при закупуване в брой или при предоставяне на допълнителен лизинг на устройството за 12 или 24 месеца. При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Теленор с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Настоящ клиент на Теленор има право на един допълнителен лизинг на смарт устройство.

Предложението е валидно за частни клиенти, от 20.01.2020 г. до 30.01.2020 г. или до изчерпване на количествата.

Предложението не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за смарт аксесоари.

За закупените продукти в онлайн магазина на Теленор потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние".

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.