Plantronics ML15

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Plantronics ML15 /Black

До момента си избрал:

Plantronics ML15 /Black
34,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
хендсфри слушалка Plantronics ML15 шум

Изчистен и лек дизайн

Дизайнът на слушалки Plantronics ML15 е доста добре обмислен. Устройството е проектирано да носи максимално удобство в динамичния ти ден. Слушалката е много лека и в същото време се адаптира към формата на ухото и стои стабилно. И комфортът е пълен.

Plantronics ML15 блутут слушалки за телефон

Приемане на разговори

С Bluetooth слушалката Plantronics ML15 не е нужно изобщо да докосваш телефона си. Разговаряш в движение. Стига твоят смартфон да е наблизо – в джоба ти например – приемаш и прекъсваш разговори директно с бутон на слушалката. Този бутон има и функция за включване и изключване на хендсфрито.

леки безжични слушалки Plantronics ML15

Чист звук в шумна среда

Plantronics ML15 е подходяща Bluetooth слушалка, когато си във вихъра на ангажиментите. Тази безжична слушалка за смартфони използва специална технология за намаляване на шума и ехото, за да осигури чист звук, докато водиш разговори в шумната градска среда.

Общи
Категория: 
Моно Bluetooth слушалки
Функции
Функции: 

Plantronics ML15 е проектирана да гарантира стабилност и удобство, като пасва отлично в ухото. Дизайнът е изчистен като за комфорт и бързина има на разположение само едно копче, което има функция за приемане и прекъсване на разговори, както и за включване и изключване на хендсфрито.
Безжичното хендсфри Plantronics ML15 не прави компромис и с качеството на звука.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Батерия
Батерия: 
Li-Ion
Други