Plantronics Voyager Edge

Вие сте тук

Плати сметката си онлайн. Защото сега е важно да останеш вкъщи. Виж как

Онлайн оферта
ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

Plantronics Voyager Edge + case /Black - разопакован

До момента си избрал:

Plantronics Voyager Edge + case /Black - разопакован
39,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Разопаковани модели

Смарт джаджата си е чистак нова! Обаче има някой и друг кусур по опаковката, като драскотини по кутията, липсващо фолио или някой друг дефект по нея. Това обаче изобщо не засяга нейното функциониране или външен вид, а се отразява само и единствено на цената й. Гаранционният й срок е 24 месеца.

Общи
Category: 
Моно Bluetooth слушалки
Функции
Features: 

Елиминира шумът

С три прецизно настроени микрофона и засилено шумопотискане, слушалката Voyager Edge ще оптимизира твоят глас и ще сведе до минимум шума от вятъра, движенията и страничният фон, така че да не се чува заобикалящата среда. Освен това, тази слушалка поддържа широколентово аудио, което я прави съвместима със смартфони с опция HD Voice.

Отговоря на нуждите ти

Voyager Edge притежава технология с интелигентен сензор, който може да пренасочи повикванията към твоят телефон или слушалки, паузира музиката при входящи повиквания и позволява автоматичен отговар на повиквания при поставяне на слушалката в ухото. Той също така се синхронизира с контактите, така че можеш да чуеш кой се обажда, без да се налага да поглеждаш смартфона си. Гласовите команди правят управлението за повикване лесно - просто кажи "answer", за да приемеш повикването или "ignore", за да го отхвърлиш.

 

Характеристики:

 

- Елиминира страничен шум

- Приляга удобно

- Сензори, които отчитат дали се използва

- Обявява кой се обажда

- Реагира на команди

- Говори няколко езика

- Защитен от влага

- Допълнителният кейс прибавя още 10 часа работно време

Данни
Conectivity: 
Bluetooth v4.0
Обхват - 10 м
Други
Ръководство за употреба: 
<p><a class="arrow-blue" href="/sites/default/files/voyager-edge-ug-en-bg.pdf" target="_blank" style="font-size:16px;">Ръководство за експлоатация</a></p>

Предложението за избраното устройство е приложимо при закупуване в брой или при предоставяне на допълнителен лизинг на устройството за 12 или 24 месеца. Същото е с дефекти по опаковката като например нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, и други дефекти, които не засягат неговото правилно функциониране и външен вид. За съответното устройство важат стандартните гаранционни условия, предоставяни от производителя.

Предложението е валидно за частни клиенти, от 17.03.2020 г. до 05.04.2020 г. или до изчерпване на количествата, само в онлайн магазина на Теленор, като то не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за смарт аксесоари.

При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Теленор с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Настоящ клиент на Теленор има право на един допълнителен лизинг на смарт устройство.

За закупените продукти в онлайн магазина на Теленор потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние", достъпни на www.telenor.bg.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.