PRESTIGIO GRACE 3157 (7) 4G Dual

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

ТАБЛЕТ PRESTIGIO GRACE 3157 7 4G Dual Black

До момента си избрал:

ТАБЛЕТ PRESTIGIO GRACE 3157 7 4G Dual Black
254,90лв.
4G network

10 000 MB мобилен интернет

4 100 MB в роуминг в зона ЕС

Достъп до

Достъп до

Виж повече

ТАБЛЕТ PRESTIGIO GRACE 3157 7 4G Dual Black

До момента си избрал:

ТАБЛЕТ PRESTIGIO GRACE 3157 7 4G Dual Black
В брой:4,99лв.
Интернет 20,99
20.99 лв./месец - 24месеца
Скоро ще имаш възможност да сключиш договор за нов абонамент и онлайн.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Prestigio Grace 3157 7 4G Dual таблет скорост на връзката

Супергерой, устремен към подвизи

Вече е просто задължително всеки супергерой да има достоен партньор. Иначе нещо липсва, някак си. Ти си супергероят в твоя професионален свят – нека таблет Prestigio Grace 3157 7 4G Dual бъде твоят достоен партньор. Таблетът определено е супергерой по отношение на скоростта и интернет връзката. С него летиш към новия професионален подвиг с 4G скорост.

таблет Prestigio Grace 3157 7 4G Dual възможности мощност

Задвижван от вътрешни суперсили

Всеки готин супергерой притежава свои суперсили – уникален комплект от специални качества. Таблет Prestigio Grace 3157 7 4G Dual се появява драматично във всяка напечена ситуация и те подкрепя с бързина и мощност, извиращи от последна версия Android 7.0 Nougat и 64 битов четириядрен процесор MT8735D. С тази комбинация всичко стартира бързо – всяка команда се превръща в подвиг.

допълнителна памет microSD карта двусимов таблет Prestigio Grace 3157 7 4G Dual

С тайни сили, които чакат точния момент

В най-важния и критичен момент, супергероите вадят в играта специални тайни сили. Когато имаш непредвидена нужда от допълнителна технологична подкрепа, можеш да разчиташ на комбинацията от специален режим за пестене на батерията „Doze on the go”, две сим карти и възможност за разширяване на паметта до 32GB с MicroSD карта. Това ти дава гъвкавост и възможност запазиш ритъм и да се измъкнеш героично от всяка ситуация.

таблет Prestigio Grace 3157 7 4G Dual камери

Много запаметени бляскави моменти

Prestigio Grace 3157 7 4G Dual разполага с 2 камери, за да запаметяваш всеки важен миг. Задната камера е 2MP, а предната е 0.3 MP с възможност за видео разговор. А на 7-инчовия екран на Prestigio Grace 3157 7 4G Dual с наслада четеш, работиш, играеш онлайн игри и гледаш филми. Образите са като на живо, благодарение на HD резолюцията и IPS матрицата на дисплея.

двусимов таблет Prestigio Grace 3157 7 4G Dual дизайн

И блестящ външен вид

Супергероите трябва да блестят с всяка своя поява. Таблет Prestigio Grace 3157 7 4G Dual има атрактивно метално покритие и заоблени ръбове. Изглежда респектиращо, сякаш носи изпипана метална мантия, с която се превръща в стилен аксесоар. Изпъква във всяка обстановка и ти придава допълнителен авторитет по време на бизнес среща, или по-специално за теб събитие.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в брой
Вижте повече
Цена в брой, без абонамент 
Мрежа
2G мрежа 
GSM,
850 / 900 / 1800 / 1900
3G мрежа 
HSDPA,
900 / 2100
4G мрежа 
GPRS 
EDGE 
HSDPA 
21.1 Mbps
HSUPA 
5.76 Mbps
Съдържание
Dimensions 
109 x 187 x 9.9 мм
Тегло 
278 гр.
SIM карта 
Mini SIM
Voice calls 
Дисплей
Тип екран 
IPS capacitive display, 1280 x 720 пиксела
Размер на екрана 
17.8 см, (7.0 инча)
Памет
Вътрешна памет 
8 GB,
RAM 1 GB
Карта памет 
microSD, до 32 GB
Камера
Камера 
2 MP
Функции: 

Предна камера - VGA

Функции
Операционна система 
Android,
v7.0 Nougat
Процесор 
1.1,
GHz
Тип на процесора 
Quad core,
MT8735D 64-bit
Сензори 
Акселерометър
Данни
Bluetooth 
4.0
USB 
microUSB 2.0
WLAN 
Wi-Fi,
802.11 b/g/n
GPS 
Да, с A-GPS
Звук
3.5 mm Jack 
Батерия
Тип батерия 
Li-Po
Капацитет на батерията 
2800 mAh

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .
Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.


Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на таблети в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи,  при: 

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и
закупуване на таблет и заплащането му в брой

Посочените цени на таблети без абонамент важат при закупуване на таблет без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.