SAMSUNG DeX Station Display Dock

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

SAMSUNG DeX Station Display Dock /Black

До момента си избрал:

SAMSUNG DeX Station Display Dock /Black
5,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

По-лесен мултитаскинг

Заринат в задачи, все по-често изпитваш остра нужда от пространство, от широк поглед върху нещата, от въздух. По тази причина на голям екран планината от ангажименти изглежда някак по-достъпна. Използвай Samsung DeX, за да се катериш по-леко по твоите ежедневни планини от задачи и ангажименти. Просто свързваш твоя смартфон Galaxy S8/S8+ със Samsung DeX и можеш да разгледаш документи, файлове, имейли и нотификации на голям екран.

По-голям мултитаскинг
можеш да работиш навсякъде с Samsung DeX

Щом решиш, всяко място става работно място

Когато активираш Samsung DeX, достъпваш до интерфейс на Android, който е оптимизиран за работа с мишка и на голям екран. Можеш да отваряш много прозорци едновременно, да достъпваш до разнообразни менюта, да получаваш съобщения, да пишеш и пращаш имейли.

Разширена версия на твоето смартфон съдържание

С докинг станция Samsung DeX получаваш визуално разширена версия на съдържанието на твоя смартфон Galaxy S8/S8+. С разширения интерфейс имаш по-добър изглед на всички приложения, имейли, снимки и файлове на твоят мобилен телефон. Мобилното ти изживяване се случва в среда на настолен компютър.

Разширена версия на телефона
Общи
Категория: 
Мини PC
Съвместимост: 
SAMSUNG Galaxy S8|S8+
Функции
Функции: 

Наслаждавай се на изживяването на настолен компютър.

Samsung DeX ти предоставя това, което желаеш, от изживяването на настолен компютър: голям екран, клавиатура и мишка с реални размери.

Просто включи телефона си в DeX Station, за да използваш приложения, преглеждаш документи и задаваш или преглеждаш уведомления на интерфейс на настолен компютър.

Бъди източник на продуктивност.

Някои неща са просто по-лесни на настолен компютър, като например изпращането на имейл, потъмняването на текст или копирането и поставянето между приложения.

Със Samsung DeX може да бъде направено с щракване на мишка или натискането на клавиш.

Използвай твоите приложения в режим на настолен компютър.

Използвай Samsung DeX, за да направиш твоите приложения да изглеждат добре в настолен компютър, да виждаш повече съдържание с разширен интерфейс и да получаваш това, което искаш, и то бързо. Същите имейли, снимки и файлове на твоят телефон сега са по-достъпни в среда на настолен компютър.

Продължи да използваш телефона си.

Твоят телефон все още е телефон, дори когато е включен в DeX Station. Телефонни обаждания, текстови съобщения и настройки са достъпни от лентата със задачи на твоят монитор.

Данни
Свързаност: 
Ethernet
HDMI
USB 2.0
USB Type C
Вграден вентилатор за охлаждане
Служи като зарядно устройство за телефон
Съдържание
Тегло: 
230 гр.

Промоционалната отстъпка от цената на посочения аксесоар с марка Samsung важи от 01.03.2019 г. до 31.03.2019 г. или до изчерпване на количествата. Отстъпката се предоставя еднократно. При закупуване на аксесоар Samsung не се изисква сключване на договор за мобилни услуги.

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.