SAMSUNG Galaxy Buds Live

Назад

Вие сте тук

smartgadgets-view
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

SAMSUNG Galaxy Buds Live Bronze

До момента си избрал:

SAMSUNG Galaxy Buds Live Bronze
299,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Category: 
Безжични слушалки
Compatibility: 
Устройства с Android 5.0 или по-нов, с над 1.5 GB RAM. iPhone 7 или по-нов, с iOS 10 или по-нова. Някои характеристиките не са активни за не-Samsung устройства.
Функции
Features: 

Представяме ти Galaxy Buds Live
Слушалки, проектирани да пасват на всеки момент. Със своята емблематична форма и ергономичния дизайн, слушалките пасват перфектно и те потапят в твоята естествена среда, а високоговорителите са оптимизирани за по-добро изживяване. Това е звукът, създаден за твоето ухо.

Най-новата форма на истински безжичните слушалки
Привличащият погледи дизайн на Galaxy Buds Live се откроява, дори когато са поставени в ухото ти. Следвайки извивките на ухото и лицето ти за по-естествен вид, те са изпипани до съвършенство, с лъскавото си покритие и дори се предлагат в кутия като за бижу — за да ги носиш в ръка, когато си в движение.

Подчертай стила си с бляскави акценти
Предлагат се в два цветови варианта, които няма как да не заобичаш. Избери между Мистично Бронзово и Мистично Черно, за да добавиш нотка блясък към външния си вид.

Създадени за твоите уши
Galaxy Buds Live стоят нежно в ухото, прилягайки удобно през целия ден. Ергономичният им дизайн е здрав и ненатрапчив с два размера на накрайниците за по-добро прилягане. Така че, пътувай до офиса, посети приятел или върви, където решиш, без слушалките да слизат от ушите ти.

От теб зависи какво чуваш
Първите Galaxy Buds с активно изолиране на околния шум (ANC), държат шума навън, докато пускат света вътре. Те намаляват фоновия шум, без да пропускат важните неща, като гласове и съобщения, така че чуваш това, което искаш да чуеш — само с едно продължително задържане на бутона.

Чуй как оживява всеки звук
Чувствай се като на първи ред на концерт или дори като част от нещо по-голямо. 12-милиметровите високоговорители със звук от AKG работят съвместно с ергономичния дизайн на Galaxy Buds Live, за да предоставят пространствен звук, докато голямата мембрана и басов канал помагат за излъчване на дълбок бас с въздушен поток, който позволява гладко протичане на звука.

Думите са кристално ясни
С три вградени микрофона и Voice Pickup Unit получаваш най-доброто качество на разговор с истински безжични слушалки. Voice Pickup Unit усеща, когато челюстта ти се движи, и според нейните вибрации данните се преобразуват в гласови сигнали, за да осигурят подобрено качество на звука — дори сред шум.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.0
Профил: A2DP, AVRCP, HFP
Сензори - Акселерометър, Жироскоп, Infrared, Сензор за Хол, Touch, Grip, VPU
Батерия
Battery: 
Батерия на слушалките (на всяка): 60 mAh
Батерия на зареждащия кейс: 472 mAh
Съдържание
Weight: 
Тегло на слушалката: 5.6 g; тегло на кутийката: 42.2 g
Dimensions: 
Размери на слушалката: 16.5 x 27.3 x 14.9 mm; Размери на кутийката: 50.0 x 50.2 x 27.8 mm
eSim: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.