SAMSUNG Galaxy Fit2

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за SAMSUNG Galaxy Fit 2 Black

Цени на лизинг за SAMSUNG Galaxy Fit 2 Black

SAMSUNG Galaxy Fit 2 Black
79,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
2,79
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Спортни гривни
Compatibility: 
Android 5.0 или по-нова версия; iOS 10.0 или по-нова версия. Някои функции може да не работят в зависимост от операционната система и модела на мобилното устройство.
Функции
Features: 

Концентрирай се върху здравето си с Galaxy Fit2

По-добра видимост, за да те накара да се раздвижиш
Galaxy Fit2 ти помага да запазиш своя ритъм и стил. Красивото 3D стъкло на циферблата подчертава елегантния дизайн, а благодарение на широкия 1,1-инчов пълноцветен AMOLED дисплей, само един бърз поглед е достатъчен, за да получиш цялата информация, от която се нуждаеш.

Тънък дизайн за целодневен комфорт
Създаден, за да го носиш в движение през целия ден, уникалният улей в каишката предотвратява събирането на пот. Това е наистина най-модерният фитнес тракер, който ще изстреля твоя комфорт и личен стил на ново ниво.

Създаден, за да отговаря на активния ти начин на живот
Galaxy Fit2 е конструиран здрав също като теб. Водоустойчив до 50 м със сертификат 5ATM, той ти позволява да даваш всичко от себе си по време на тренировките, без да се притесняваш. Действай направо и бъди уверен в себе си.

Твоите епични тренировки изискват максимума от теб и ти също трябва да изискваш максимума от своята екипировка.

Galaxy Fit2 може да поддържа тонуса ти през целия ден. Това е инструмент за проследяване на активности, който следи всекидневната ти дейност с минимални прекъсвания и дори прави мониторинг на качеството на съня ти с течение на времето.

5 автоматизирани функции за оптимални тренировки
Galaxy Fit2 разпознава твоите тренировки, така че единственото, което трябва да направиш, е да се заловиш за работа. Той автоматично разпознава пет различни упражнения и проследява време, пулс, изгорени калории и много други. Сега ти си на ход.

Приятелско напомняне да си измиеш ръцете
Бъди на висота в личната си хигиена, благодарение на напомнянията за миене на ръцете. Настрой ги така, че Galaxy Fit2 да ти напомня на редовни интервали. Дори има удобна функция за обратно броене, така че да си сигурен, че ги миеш, както трябва. Приятелско напомняне, което ти помага да пазиш здравето си.

Записвай твоите навици за сън, за по-добра почивка през нощта
Добрият нощен сън ти дава повече енергия за деня. Galaxy Fit2 измерва различни фактори, свързани със съня, и ти дава съвети за подобряването му. Получавай ценна информация за своя сън с интуитивно изведен общ резултат, който можеш да следиш направо в приложението Samsung Health.

Направи положителна стъпка към живот без стрес
Справянето със стреса е важна част от поддържането на добро физическо и психическо здраве. Настрой своя Galaxy Fit2 с приложението Samsung Health, за да проследява автоматично нивата на стрес. Така, при силен стрес можеш да практикуваш дихателни упражнения. Дишай дълбоко и се отпусни.

Готини трикове за по-добър живот, директно на китката ти
Galaxy Fit2 се сдвоява с твоя смартфон Galaxy, за да ти предостави редица допълнителни удобства. Това ти позволява да проверяваш известия и ти дава възможност за бърз отговор директно от китката ти. Можеш дори да управляваш музиката в плейъра на мобилния си телефон – всичко това, без да се налага да докосваш смартфона си.

- 1.1” AMOLED дисплей

- 126 x 294 пиксела, 3D Curved Glass

- 2 MB RAM, 32 MB ROM

- Акселерометър, оптичен сензор за сърдечен ритъм

- Водоустойчивост - 5 ATM + IP68

- Разпознаване на нивото на стреса

- Проследяване на съня

*Някои функции може да не работят в зависимост от операционната система и модела на мобилното устройство.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.1
Батерия
Battery: 
Вградена, Li-Ion 159 mAh
Съдържание
Weight: 
21 g (включително каишката)
Dimensions: 
46.6 x 18.6 x 11.1 mm
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.