SAMSUNG GALAXY TAB S3 9.7 4G

Вие сте тук

ОЧАКВАЙ СКОРО

ТАБЛЕТ SAMSUNG GalaxyTab S3 9.7 4G Black

До момента си избрал:

ТАБЛЕТ SAMSUNG GalaxyTab S3 9.7 4G Black
1 239,90лв.
4G network

10 000 MB мобилен интернет

4 100 MB в роуминг в зона ЕС

Достъп до

Достъп до

Виж повече

ТАБЛЕТ SAMSUNG GalaxyTab S3 9.7 4G Black

До момента си избрал:

ТАБЛЕТ SAMSUNG GalaxyTab S3 9.7 4G Black
В брой:869,99лв.
Интернет 20,99
20.99 лв./месец - 24месеца
Скоро ще имаш възможност да сключиш договор за нов абонамент и онлайн.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Изцяло нов стъклен дизайн.

Можеш да се наслаждаваш на елегантността на смартфон и всички предимства на таблет. Лъскавият гръб на Galaxy Tab S3 му придава първокласен вид и чувство на луксозност в ръцете ти.

дизайн на Galaxy Tab S3
Камерата на Galaxy Tab S3

Вълнение, нарисувано от остри детайли

Galaxy Tab S3 превръща гледането в почти осезаемо възприемане, в почти тактилно възприятие на заснетото – във вълнение от контакта с кристалния образ. Този таблет поддържа HDR видео, което заостря детайлите в изображенията и съживява цветовете. Сякаш картината се материализира пред теб, чрез отчетливите и рязко откроени детайли на образа. Гледането и изживяването са в един вълшебен визуален свят. В света на Galaxy Tab S3.

Галактика от игри, филми, неповторими сцени

Процесорът Snapdragon 820 създава нови представи за производителност, като стартира всичко мигновено и поддържа идеална гладкост и съвършен ритъм на изживяването. Заедно с графичната система Vulkan API процесорът на таблета превръща пакета с игри Galaxy Game Pack в необятна галактика от приключения и неповторими сцени.

Галактика от игри, снимки и клипове
Звукова система на Galaxy Tab S3

Звук, произвеждан с инженерна прецизност

Разработката на озвучаващата система на таблет Galaxy Tab S3 е плод на обединените умения на експертите от Samsung и звуковите инженери на AKG. Резултатът е иновативна система за озвучаване с 4 високоговорителя, която произвежда изчистен, плътен и многопластов звук. Но има и още. С помощта на AKG, Samsung са „тунинговали“ звука на таблета. Щом го завъртиш, системата премодулира звука така, че да остане ясен, отчетлив и балансиран, спрямо новата позиция на устройството. Също така системата настройва звука и според това, което си пуснал в момента на таблета.

Писането става естествено.

С новата писалка S Pen пишеш и се чувстваш сякаш пишеш с любимата си химикалка. Освен това, тя няма нужда от презареждане. С диаметър 9 мм, тя гарантира стабилен и удобен захват. Върха й е намален до 0,7 мм за най-изчистеното, най-естествено писане на ръка досега.

Рисувай с новата писалка S Pen
Батерия на Samsung Galaxy Tab S3

До 12 часа възпроизвеждане на видео

Galaxy Tab S3 е с издръжлива 6000 mAh батерия, която се зарежда много бързо. Без притеснение можеш да гледаш до 12 часа видео на таблета и да се отдадеш задълго на любимите си игри.

Мрежа
2G мрежа 
GSM,
850 / 900 / 1800 / 1900
3G мрежа 
HSDPA,
850 / 900 / 1900 / 2100
4G мрежа 
GPRS 
EDGE 
HSDPA 
42.2 Mbps
HSUPA 
5.76 Mbps
Съдържание
Dimensions 
237.3 x 169 x 6 мм,
S Pen (в комплекта)
Тегло 
434 g
SIM карта 
Nano SIM
Voice calls 
Дисплей
Тип екран 
Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M цвята
1536 x 2048 пиксела
Размер на екрана 
0,
24.6 см, (9.7 инча)
Памет
Вътрешна памет 
32 GB,
RAM 4 GB
Карта памет 
microSD, до 256 GB
Камера
Камера 
13 MP,
f/1.9, автофокус, LED светкавица
Функции: 

Предна камера - 5 MP

Функции
Операционна система 
Android,
v7.0 (Nougat)
Процесор 
2.15,
GHz + 1.6 GHz
Тип на процесора 
Quad core,
Qualcomm MSM 8996
Сензори 
Акселерометър, Сензор за пръстови отпечатъци, Жироскоп, Геомагнитен сензор, Сензор на Хол, RGB Сензор за осветеност
Данни
Bluetooth 
v4.2 с A2DP
USB 
Type C USB 3.1
WLAN 
Wi-Fi,
802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct
GPS 
с A-GPS, GLONASS
Звук
Alert Types 
Speakers tuned by AKG
3.5 mm Jack 
Батерия
Тип батерия 
Вградена
Капацитет на батерията 
6000 mAh,
+ бързо зареждане
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в брой
Вижте повече
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .
Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.


Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на таблети в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи,  при: 

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и
закупуване на таблет и заплащането му в брой

Посочените цени на таблети без абонамент важат при закупуване на таблет без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.

Промоционалната отстъпка до 150 лв. от цената на устройството важи за частни клиенти от 19.12.2017г. до 05.01.2017г. или до изчерпване на количествата и се предоставя при закупуването му заедно със сключване на нов 24-мес. договор за план Интернет 20.99 или Интернет 29.99. Размерът на отстъпката за конкретното устройство с някой от посочените планове е разликата между стара и нова цена. При сключване на договор за лизинг за устройството за срок от 24 месеца също се предоставя отстъпка пропорционално на лизинговите вноски, чийто размер може да се различава от отстъпката в брой със съответния план поради закръгляне и остойностяване на лизинга. Отстъпката не се предоставя при повторно сключване на договор за същия план за същия номер.