SAMSUNG Galaxy Watch 46mm

Назад

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Часовник SAMSUNG Galaxy Watch 46mm

До момента си избрал:

Часовник SAMSUNG Galaxy Watch 46mm
29,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
смарт часовник Galaxy Watch програма на деня

Ти си точен

Колкото и да си ангажиран, оставаш точен. Среща? Планирано излизане? Смарт часовник Galaxy Watch прави обзор на времето, следи програмата ти за деня и ти напомня за всичко, дето „замалко да го забравиш“. Така летиш по задачите, твоят часовник също. И нищо не пропускаш. Точен си.

часовник с висотомер

Ти си екстремен

Луда глава си понякога. Като се засилиш няма спиране. Тръгваш си нанякъде, пък където стигнеш. Е, ще контролираш нещата де. Galaxy Watch е смарт часовник с GPS, висотомер и барометър. Ще знае къде се намираш – дори и самият ти да не си съвсем наясно.

водоустойчив часовник

Ти си… мокър

Понякога не ги предвиждаш нещата. Тичаш, уж надбягваш черните облаци, обаче… храс гръмотевица и после… Като из ведро. Е, хайде ще го изтърпиш. А часовникът ще изтърпи ли? Не се панирай. Galaxy Watch е технологична джаджа, обаче издържа на вода. Има коефициент на водоустойчивост 5 АТМ и е идеален за ситуации „да излизаме, пък ако завали ще се намокрим“. Да не е от захар я!

интернет на нещата управление от разстояние със смарт часовник Galaxy Watch

Ти си в час с нещата… вкъщи?

Нали постоянно си навън? Излизаш и не знаеш кога ще се прибереш. Обаче у вас малко ред трябва. Да включиш, пък да изключиш, пък таймер да настроиш. Това са нещата от живота. А не може ли… интернет на нещата? Може, през Galaxy Watch управляваш битовата си техника от разстояние. И си си вкъщи, дори когато не си. Или обратното беше… Умна работа – а си изглежда като часовник. Обаче май е повече…

качаство на съня Galaxy Watch

Ти спиш

Общуваш, действаш по задачи, спортуваш. Накрая трябва и да поспиш. Ти си спи, сънувай си, Galaxy Watch продължава. Продължава да си мери и отчита. Този път качеството на съня, продължителността на фазите му, нивото на стрес… За твое здраве.

дисплей на силна светлина часовник Galaxy Watch

Ти виждаш всичко ясно и с един поглед

Слънцето през лятото е хубаво, обаче понякога… Много свети… Е, какво да прави друго? То не може всичко както ти е удобно. На теб може да ти блести слънцето, обаче не и екранът на часовник Galaxy Watch. Целият циферблат е кристално ясен пред очите ти. Никакви отблясъци. Виждаш всичко на sAMOLED дисплея. А ако слънцето съвсем изчезне, пак виждаш. Можеш да настроиш екранът на Galaxy Watch да е винаги включен и да свети, когато е тъмно.

измерване на сърдечен ритъм със смарт часовник Galaxy Watch

Ти си в ритъм

Galaxy Watch измерва сърдечния ти ритъм и изгорените калории, за да знаеш кога си в точния ритъм, този, който те води към спортните резултати. Каквото и да тренираш, смарт часовникът ще измери какво се случва. Отчита цели 6 спортни активности. Е, не може да мери резултатите, като играеш шах де…

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Функции: 

- 1.3” (33 mm), Circular Super AMOLED (360 x 360)

- Full Color Always On Display

- Corning® Gorilla® Glass DX+

- Exynos 9110 Dual core 1.15GHz

- 4 GB Internal Memory 

- 768 MB RAM

- A-GPS/Glonass

- Tizen Based Wearable OS 4.0

- Акселерометър, жироскоп, сензор за измерване на пулса, барометър

- Водоустойчив - 5 ATM + IP68 / MIL-STD-810G

 

Съвместимост:

Samsung, other Android: Android 5.0 or higher & RAM 1.5GB above

iPhone: iPhone 5 and above, iOS 9.0 or above

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.2
Wi-Fi 802.11 b/g/n
NFC
Батерия
Батерия: 
Вградена, Li-Ion 472 mAh
Съдържание
Тегло: 
63 g (without strap)
Размери: 
46 x 49 x 13 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.