SAMSUNG Gear S3 Frontier

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Часовник SAMSUNG Gear S3 Frontier

До момента си избрал:

Часовник SAMSUNG Gear S3 Frontier
19,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Категорично усещане за класа

Gear S3 Frontier е като диамант на китката. Видът му придава увереност и класа във всеки миг и вдъхновява да се движиш към целта. Дизайнът е хармоничен, стилен, спретнат. С кръгъл, подреден и информативен циферблат и елегантна и плътна активна силиконова каишка в черно, Gear S3 Frontier внася в динамиката на деня ти категорично усещане за класа и стил – което можеш да управляваш по всяко време, защото получаваш Gear S3 Frontier с 15 предварително зададени дизайни на циферблата. А можеш и да се сдобиеш с допълнителни дизайни от Google App Store.

Gear S3 Frontier класа

Знаеш какво се случва около теб

Този смарт часовник те информира за промените в надморската височина, атмосферното налягане, маршрута, разстоянието, скоростта, с която се движиш… Разбира кога активността ти отговаря на поставените цели и ти дава своевременна информация за всичко важно около теб.

Gear S3 Frontier около теб

Много възможности само с едно завъртане на пръстена

Gear S3 Frontier бързо става ключ към твоите свобода и спортна динамика. Усъвършенстваните функции на този смарт часовник обогатяват живота ти и ти позволяват да управляваш деня си, където и да се намираш. Само със завъртане на пръстена на Gear S3 Frontier ползваш над 10 000 приложения, заредени за директно изтегляне, функция Always On Display /Винаги на показ/, вграден високоговорител, вграден GPS… Освен това Gear S3 Frontier може да следи активността ти и да разведрява деня с любимите ти песни – тъй като този часовник има 4 GB вътрешна памет.

Gear S3 Frontier възможности

Дни без зареждане

Пътуването с Gear S3 Frontier е изпълнено със свобода. Батерията на Gear S3 Frontier издържа достатъчно дълго, за да се насладиш на пътешествието, без да се тревожиш.

Gear S3 Frontier зареждане

И озвучава атмосферата подобаващо

Сложи си Bluetooth слушалките, слушай любимите си песни и разведри пътуването си – или внеси свеж ритъм на тренировката. Любимите песни зазвучават в ушите ти само с едно натискане на дисплея на този смарт часовник.

Gear S3 Frontier звук

Издръжлив на всякакви приключения

Gear S3 Frontier може да те придружава навсякъде. Където и да си, този смарт часовник е с теб. Gear S3 Frontier е сертифициран по IP68 и издържа на прах и мръсотия, както и да бъде на до 1,5 метра дълбочина и до 30 минути под вода.

Gear S3 Frontier приключения
Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Функции: 

- 3.3 см (1.3“) Super AMOLED дисплей с Corning® Gorilla® Glass SR+ и въртящ се безел

- Двуядрен процесор 1.0 GHz Exynos 7270

- 4 GB вградена памет

- 768 MB RAM

- GPS/Glonass

- Tizen Based Wearable OS 2.3.2

- Акселерометър, жироскоп, сензор за измерване на пулса, барометър

- Водоустойчив - IP68 сертификат

 

Съвместимост:

Gear S3 се сдвоява със смартфони Samsung с Android 4.3 или по-висока версия с поне 1,5 GB RAM памет.

Gear S3 се сдвоява със смартфони, които не са от Samsung, с Android 4.4 или по-висока версия с поне 1,5 GB RAM памет.

Gear S3 се сдвоява с iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6+, iPhone 6S, iPhone 6S+, iPhone 7, iPhone 7+ и iPhone SE (iOS 9.0 или нагоре).

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.2
Wi-Fi 802.11 b/g/n
NFC
Батерия
Батерия: 
Вградена, Li-Ion 380 mAh
Съдържание
Тегло: 
63 g
Размери: 
49 x 46 x 12.9 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.