SAMSUNG Gear VR (2017) с контролер

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

SAMSUNG Gear VR (2017) + controler

До момента си избрал:

SAMSUNG Gear VR (2017) + controler
11,49лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Игра до изгубване

Играта с Gear VR е… изгубваща. Изгубваш се за реалния свят и откриваш всички цветове на виртуалния. Тези очила за виртуална реалност са конструирани така, че почти не пропускат светлина отвън и изживяването е потапящо, хипнотизиращо, съживяващо.

игри с 3D очила за виртуална реалност
Gear VR очила с контролер

Контролирана реалност от виртуални приключения

С Gear VR очила с контролер лесно се потапяш във виртуални приключения и печелиш всяка игра. Формата на контролера напълно се слива с естествените извивки на ръката ти и управлението е леко, динамично, тотално.

Мекота за очите – мащаб за погледа

Gear VR обещават пълно разтапяне в топлината на ярките образи на екрана. Щом ги сложиш, очите ти удобно се настаняват на меката възглавничка от пеноматериал, която покрива ръбовете на тези очила за виртуална реалност. След това погледът се потапя в светове. Зрителното поле е голямо, а изображенията са ярки и разтапящо плавни. И виртуалните приключения започват с…

очила за виртуална реалност Gear VR дизайн комфорт на очите
Gear VR Oculus екран

Начален екран на Oculus

Това е твоят виртуален дом, в който всяко изживяване е на един поглед разстояние. А новите очила за виртуална реалност Gear VR ти дават бърз и лесен достъп до Oculus екрана, чрез удобен бутон „Начало“.

Лесна връзка със смартфони Galaxy

Очилата за виртуална реалност Gear VR се свързват бързо и лесно и няма значение дали ползваш microUSB или USB Type C – само прикачваш конекторния модул към твоя смартфон и връзката е осъществена.

очила за виртуална реалност свързване
Общи
Категория: 
VR очила
Съвместимост: 
Galaxy S8/S8+, S7, S7 edge, Note 5, S6, S6 edge, S6 edge+
Функции
Функции: 

Сензори

Акселерометър, Жиросензор, Сензор за близост
Съдържание
Тегло: 
345 g
Размери: 
98.6 x 207.8 x 122.5 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.