SAMSUNG Gear VR

Вие сте тук

Плати сметката си онлайн. Защото сега е важно да останеш вкъщи. Виж как

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

SAMSUNG Gear VR - разопакован

До момента си избрал:

SAMSUNG Gear VR - разопакован
39,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Разопаковани модели

Смарт джаджата си е чистак нова! Обаче има някой и друг кусур по опаковката, като драскотини по кутията, липсващо фолио или някой друг дефект по нея. Това обаче изобщо не засяга нейното функциониране или външен вид, а се отразява само и единствено на цената й. Гаранционният й срок е 24 месеца.

Общи
Category: 
VR очила
Съдържание
Weight: 
318 g
Dimensions: 
201.9 x 116.4 x 92.6 mm

Предложението за избраното устройство е приложимо при закупуване в брой или при предоставяне на допълнителен лизинг на устройството за 12 или 24 месеца. Същото е с дефекти по опаковката като например нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, и други дефекти, които не засягат неговото правилно функциониране и външен вид. За съответното устройство важат стандартните гаранционни условия, предоставяни от производителя.

Предложението е валидно за частни клиенти, от 17.03.2020 г. до 05.04.2020 г. или до изчерпване на количествата, само в онлайн магазина на Теленор, като то не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за смарт аксесоари.

При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Теленор с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Настоящ клиент на Теленор има право на един допълнителен лизинг на смарт устройство.

За закупените продукти в онлайн магазина на Теленор потребителят има право да се откаже от сключената сделка от разстояние в срок до 14 дни от получаването на стоката съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние", достъпни на www.telenor.bg.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.