SAMSUNG Silicone Cover S Pen за SAMSUNG Galaxy S21 Ultra

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за SAMSUNG Silicone Cover S Pen за SAMSUNG Galaxy S21 Ultra Black

SAMSUNG Silicone Cover S Pen за SAMSUNG Galaxy S21 Ultra Black
89,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Категория: 
Калъфи за телефони
Съвместимост: 
SAMSUNG Galaxy S21 Ultra
Функции
Функции: 

S Pen ти е винаги подръка
Силиконовият калъф е обновен, за да побере голямото допълнение към Galaxy S21 Ultra 5G – писалката S Pen. Просто пъхни S Pen в удобния държач отстрани на калъфа, за да ти е подръка, когато ти потрябва.

Пише като любимата ти писалка
S Pen работи гладко и прецизно със своя 0,7-милиметров връх и 4096 степени на натиск. За да използваш писалката с твоя Galaxy S21 Ultra, просто я задръж за малко екрана и натисни бутона S Pen, за да започнеш да пишеш или да редактираш.

Мек като коприна
Със Silicone Cover е още по-комфортно да държиш телефона си в ръка. Материалът, от който е изработен калъфът, е с мека текстура и е много приятен на пипане.