SAMSUNG Smart Clear View Cover S Pen за SAMSUNG Galaxy S21 Ultra

Назад

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

SAMSUNG Smart Clear View Cover S Pen за SAMSUNG Galaxy S21 Ultra Black

До момента си избрал:

SAMSUNG Smart Clear View Cover S Pen за SAMSUNG Galaxy S21 Ultra Black
119,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Категория: 
Калъфи за телефони
Съвместимост: 
SAMSUNG Galaxy S21 Ultra
Функции
Функции: 

S Pen също е до теб
Калъфът Smart Clear View е обновен, за да побере голямото допълнение към Galaxy S21 Ultra – писалката S Pen. Просто пъхни S Pen в удобния държач отстрани на калъфа, за да ти е подръка, когато ти потрябва.

Мощ и прецизност
S Pen работи гладко и прецизно със своя 0,7-милиметров писец и 4096 степени на чувствителност. За да използваш писалката с твоя Galaxy S21 Ultra, просто я задръж за малко над екрана и натисни бутона на S Pen, за да започнеш да пишеш или да редактираш.

Предпазва телефона отвсякъде
С отварящия се преден капак и плътно прилягащата задна част на калъфа Smart Clear View Cover предпазва телефона ти от всички страни. Плътното прилягане има за цел да защити издадени напред от корпуса елементи като камерата и бутоните.

Калъфът за телефон, който пази и теб
Kалъфът Smart Clear View Cover е покрит с антимикробен слой, който блокира развитието на микробите, за да спомогне за защита срещу определени бактерии. Така ще можеш да се тревожиш по-малко за микробите и да се съсредоточиш върху работата си.

Съдържание
Тегло: 
96.4 g