SAMSUNG Galaxy SmartTag

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за SAMSUNG Galaxy SmartTag Black

SAMSUNG Galaxy SmartTag Black
69,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Категория: 
Допълнителни аксесоари
Функции
Функции: 

Тагни
Трябва ли да поставяш етикети на вещите си? Постави Galaxy SmartTag на ценните си притежания.

Намери
Ако твоят предмет е изгубен, просто стартирай приложението и виж къде е бил последно. Лесно е да се върнеш по стъпките си.

Успокой се
Ето къде е! Благодарение на Galaxy SmartTags намирането на изгубени предмети е лесно и интелигентно.

Намиране на твоите важни притежания
SmartTag с Bluetooth се прикрепва лесно към ключове, чанти или дори към домашния ти любимец. Ако смяташ, че изгубеното е наблизо, но не успяваш да го откриеш, натисни бутона за позвъняване на своя смартфон и следвай познатия звук на своя рингтон, звънящ със зададената от теб сила.

Локализирай нещата си отдалеч
Твоят маркиран предмет е извън обхвата ти? Няма проблем! Дори и офлайн, мрежата Galaxy Find Network използва данни от сканиране, за да го открие поверително. Освен това лесно разглеждаш историята на местата, където е бил, за да се върнеш по стъпките му. Можеш да използваш и други свои устройства, за да откриваш предметите си.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth