SONY WH-1000XM3 Wireless Headphones

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

SONY WH-1000XM3 Wireless Headphones Black

До момента си избрал:

SONY WH-1000XM3 Wireless Headphones Black
33,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Шумопотискане на Sony WH-1000XM3

Чуй тишината

Избягай от шума на града с водеща в индустрията технология за шумопотискане и приветствай тишината. С новият специализиран HD процесор QN1, силата на шумопотискането е значително увеличена, а ежедневната суматоха от звуци и гласове е блокирана.

Персонализация на звука на Sony WH-1000XM3

Персонален звук

Уникалното персонално оптимизиране анализира характеристиките на звука, причинени от фактори, като размер на главата, очилата и косата, след което оптимизира звука ти спрямо теб. Оптимизирането на атмосферното налягане осигурява оптимален звук при висока надморска височина или при полет.

Звук на Sony WH-1000XM3

Звук, в който можеш да повярваш

Вграденият усилвател, интегриран в HD процесора за шумопотискане QN1, реализира най-добро съотношение сигнал – шум, ниско изкривяване за преносими устройства и осигурява изключително качество на звука. Мощните 40 мм възбудители с диафрагма от течнокристален полимер правят слушалките идеални за силни ритми.

Комфорт с Sony WH-1000XM3

Комфортни през целия ден

Супер меки облекчаващи напрежението наушници от пяна равномерно разпределят напрежението и осигуряват стабилното пасване. Удобство от нови висоти с ергономична конструкция за свобода на ухото. А с олекотения дизайн музиката е единственото нещо, което ще забележиш през целия ден.

Интелигентно слушане с Sony WH-1000XM3

Слушаш интелигентно

Адаптивният контрол на звука SENSE ENGINE – автоматично се настройва според ситуацията, в която си. Отчита активностите ти, като пътуване, ходене и чакане, след което наглася настройките на околния звук спрямо теб. Или настрой сам музиката си - с едно докосване.

Функционалност на Sony WH-1000XM3

Не пропускаш важните неща

Общувай, без да сваляш слушалките си с режима за бързо внимание. Поставяш ръката си на корпуса, за да намалиш силата на звука и да проведеш разговор на момента. Или регулирай обкръжаващия шум, за да чуваш по-важното, когато слушаш в движение.

Общи
Категория: 
Безжични слушалки
Функции
Функции: 

Усети следващото ниво на тишината
Виж какво се случва, когато си само ти и музиката, с шумопотискане, което намалява външния звук, повече от всякога. Усети колко интелигентни могат да бъдат слушалките с усъвършенствана технология за шумопотискане, като "Адаптивен контрол на звука", и удобството на интелигентни функции, като "Режим за бързо внимание", съвместимост с "Гласов асистент" и управление чрез докосване.

Повече мощ = дори още по-малко шум
С новия HD шумопотискащ процесор QN1 силата на шумопотискането е значително увеличена. Наличието на специализиран шумопотискащ процесор също така гарантира, че възпроизвеждането на музика никога не е нарушено поради работните показатели на процесора.

Интелигентно слушане със SENSE ENGINE – автоматично се настройва според ситуацията, в която се намираш
Виж как адаптивният контрол на звука автоматично отчита активността ти, като пътуване, ходене и чакане, след което наглася настройките на околния звук към теб. А с режима за бързо внимание можеш да общуваш, без да сваляш слушалките – просто постави ръката си върху корпуса, за да намалиш силата на звука, за да разговаряш.

Автоматично се наглася спрямо това, което правиш
Пътуване
Пътувай без прекъсване и се потопи в музика без фонов шум.
Пеша
Бъди информиран за всичко около теб, от улицата до офиса, докато продължаваш да се наслаждаваш на музиката.
Чакане
Чуй важните обявления с намален фонов шум, докато чакаш.

Носи цял ден при пълен комфорт
Супер меките облекчаващи напрежението наушници от уретанова пяна равномерно разпределят напрежението и увеличават допирната повърхност за стабилно пасване. Удобството е отведено до нови висоти с по-голяма и по-дълбока ергономична конструкция за свобода на ухото. А с олекотения дизайн твоята музика е единственото нещо, което ще забележиш през целия ден.

По-интелигентни от обикновените слушалки
Всичко е на върха на пръстите ти. Отговаряй на телефонни обаждания със свободни ръце чрез двукратно натискане или сменяй песните, настройвай силата на звука и прави обаждания чрез докосване или преместване на пръст по панела. А помощта от гласовия асистент на телефона е само с едно продължително натискане.

 

• Hi-Resolution audio
• Персонализиран Noise Cancelling
• QN1 процесор за потискане на шума
• Adaptive Sound Control
• Вграден микрофон за разговори
• Сензорен контролен панел
• До 30 часа живот на батерията
• Bluetooth, NFC
• Честотна характеристика: 4-40 kHz
• Сгъваем дизайн
• Quick Charge – 10 мин = 5 часа
• Google/ Siri Voice assistant
• Headphones Connect приложение за фина настройка на звука
• Адаптер за използване в самолет

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Батерия
Батерия: 
Батерия: презареждаема
Съдържание
Тегло: 
255 g

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.