Антибактериален спрей за почистване на екрани SPRAY Twice A Day 30 ml

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за SPRAY Twice A Day 30 ml

SPRAY Twice A Day 30 ml
14,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Категория: 
Допълнителни аксесоари
Функции
Функции: 

Спреят “Twice A Day” е почистващ разтвор, създаден в Дания, за всички видове екрани: телефони, таблети, лаптопи, телевизори. Той се основава на вода и съдържа само активни съставки, които обикновено се използват в хигиенните и козметични продукти. Когато почистващият разтвор се нанася върху повърхност, той подпомага за отстраняването на бактерии, замърсявания и мазнини.

Спреят „Twice A Day“ е документирал антимикробната си способност според ISO EN 1276 Standard. Това означава, че се намалява прехвърлянето на микроорганизми между ръцете и повърхността, върху която е нанесен.