TELENOR HOME MM35D

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН
1. Клиент ли си на Теленор?
iИзбери една от опциите, за да продължиш

Активиране на услугата още в магазина - без такса за инсталиране и без излишни кабели.

С план Home 11.99 получаваш:

Неограничени минути към фиксирани номера от всички национални мрежи
Минути към всички национални мобилни мрежи и номера от Зона 1 за международни разговори за домашен телефон
Минути към фиксирани и мобилни мрежи от Зона 5 за международни разговори за домашен телефон

Добре е да знаеш, че:

За да се възползваш от предимствата на абонаментен план Home 11.99, е необходимо да имаш подходящ телефонен апарат. Може да избереш, според твоите нужди и предпочитания, най-подходящия за теб от нашите предложения.
Посочените условия и цени са валидни за частни лица и корпоративни клиенти, при сключване на нов договор за 12 или 24 месеца за нов фиксиран номер на абонаментен план Home 11,99, както и за настоящи клиенти, които продължават съществуващ договор с подписване на допълнително споразумение.
Максималният брой фиксирани номера, предоставени от Теленор, които един потребител може да притежава, e два.
Посоченото потребление е за отчетен период.

Изразходване и валидност, тарифиране и отчитане на минутите

Минималното първоначално време за таксуване на национални и международни разговори е 60 секунди, след което отчитането става на минута.
Включените минути на месец, които не са изразходени през съответния отчетен период, не се прехвърлят в следващ.
За периода от активиране на абонаментния план до издаване на първа фактура ще получиш пропорционален брой от включените на месец минути за пропорционална част от месечния абонамент.
Таксата за първоначално свързване е 0 лв.
Цената на таксуване на минута към мобилни номера от национални мрежи, след изчерпване на включените минути, е 0,32 лв.
Първоначалният кредитен лимит е 50 лв.
Информация относно разпределението на държавите и мрежите от международни Зона 1 и Зона 5, както и актуални цени на таксуване на минута, след изчерпване на включените минути за международни обаждания към съответната международна зона, можеш да откриеш тук.

Виж всички останали цени на услуги.

Промени в договора или абонаментния план

Абонаментен план за фиксиран домашен телефон може да бъде променен след изтичане на първия месец от първоначалния срок на договора без заплащане на допълнителна такса. При активен срочен договор за фиксиран домашен телефон не може да се премине към абонамент с безсрочен такъв.
При промяна на абонаментен план неизразходваните минути, както и промоционални условия, в случай че такива са предвидени по предходно ползвания абонаментен план, се губят и се предоставят нови, ако новият абонаментен план включва такива.

Не се прилага ограничение в броя на промените в рамките на срока на договора, при условие, че се извършват само веднъж на отчетен период.
Посочените цени и условия за пренос на глас се отнасят за територията на Република България, освен ако изрично не е посочено друго.

Допълнителна информация:

Можеш да получиш повече информация и да се абонираш за планове Home, като посетиш най-удобния за теб магазин от търговската мрежа на Теленор.

За да се обадиш на фиксиран номер в България, e необходимо винаги да избираш кода на населеното място и номера. Това важи и при избиране на селищни номера.

Например, ако си в София и желаеш да се обадиш на фиксиран телефон 123 45 67 в същия град, набери: 02 123 45 67. За да се обадиш на същия телефон във Варна, набери 052 123 45 67.
Избирането на мобилен или международен номер е стандартно.
Кратки номера не са достъпни от фиксирания номер за всички планове за домашен телефон.
Обаждания от фиксиран номер към други национални фиксирани номера могат да бъдат осъществявани единствено към клиенти на фиксирана телефония на оператори, с които Теленор има договори за взаимно свързване.

Пренасочване на повикване (Call Forward) ти позволява да прехвърляш (пренасочваш) повикване от фиксирания си номер към друг национален фиксиран или мобилен номер. Разговорът към номера, към който е направено пренасочването, се тарифира според условията на абонаментния план, използван от теб като стандартен изходящ разговор от фиксираната мрежа на Теленор към номер от мрежата на съответния оператор, към който е пренасочено повикването.
За да използваш услугата Пренасочване на повикване, трябва да въведеш от клавиатурата на своя телефон *123# и да натиснеш бутона за набиране, след което избереш опция 6 от менюто.
При пренасочване на обажданията, разговорът се таксува като стандартен разговор към номер от мрежата на съответния оператор.

Ако си абонат на фиксирана услуга можеш да набереш номер 1717 от клавиатурата на твоето фиксирано устройство, за да се извърши автоматична фина настройка на фиксираната ти зона.

Можеш да провериш текущата си сметка и използвани минути, като :
се регистрираш на уеб портала MyTelenor
се обадиш на номер *123 от фиксиран номер
се обадиш на номер 123 от мобилен номер
се обадиш на номер 089 123 от номер на друг оператор (тарифирането се определя от използвания оператор)
въведеш от клавиатурата на своя телефон *123# и натиснеш бутона за набиране, след което избереш опция 1 за Проверка на сметка или опция 2 за Проверка на използвани минути от менюто

Обажданията към *123 и 123 се таксуват по 0,024 лв. с ДДС на обаждане.

2. Избери абонаментен план:
3. Цени на Фикс телефон Telenor Home MM35D Black
Фикс телефон Telenor Home MM35D Black
В брой:14,90лв. в брой
Home 11,99
11.99лв./месец-24месеца
Няма наличност
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
11,99
лв./месец
-
14,90
лв. в брой
11,99
лв./месец
4,90
лв./месец
-
49,90
лв. в брой
4,90
лв./месец
6,90
лв./месец
-
49,90
лв. в брой
6,90
лв./месец
Вижте повече
Цена в брой, без абонамент 
Дисплей
Тип екран 
TFT цветен дисплей, 4.5 cм (1.77 инча)
Батерия
Тип батерия 
Li-Ion
Капацитет на батерията 
1000 mAh,
3.7V
Функции
Телефонен указател 
Телефонен указател - 500 номера; SMS - 500 съобщения
Размери 
145 x 52 x 14 мм
Тегло 
89 g
Features: 
Телефонът разполага с голяма, осветена клавиатура, FM радио, будилник, 10 мелодии на звънене, калкулатор, музикален плейър и настолно зарядно устройство. Поддържа microSD карта памет до 16 GB. Телефонът има меню на български език.

Посочените цени на фиксирани апарати в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи,  при:  

подписване на нов договор (за нов фиксиран номер или продължаване на съществуващ договор в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и
закупуване на апарат и заплащането му в брой

Посочените цени на фиксиран телефон без абонамент важат при закупуване на фиксиран телефон без сключване на договор за фиксирани услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина.

Всички телефони за фиксирана услуга, независимо дали са закупени/предоставени с абонаментна програма или не, са кодирани/“заключени“ и могат да бъдат използвани само със SIM карта на Теленор, в мрежата на Теленор.

Разкодиране/“отключване“ на телефон за фиксирана услуга е възможно след подаване на заявление в търговската мрежа на Теленор, при следните условия:

само след изтичане на срока на договора за случаите на закупен телефон, в брой или на лизинг с абонаментен план на Теленор
при закупуване на телефон на цена в брой без абонаментен план на Теленор, след заплащането на телефона

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.