TicWatch C2+

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за TicWatch C2+ Rose Gold

Цени на лизинг за TicWatch C2+ Rose Gold

TicWatch C2+ Rose Gold
399,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
15,89
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Функции
Features: 

Когато формата среща функционалността
Базиран на операционната система WearOS този смарт часовник е изключителна комбинация от богата функционалност и визия на класически часовник.

Здравина на стомана
Корпус, изработен от закалена стомана в комбинация с кожена каишка, подсилва красивия класически дизайн.

1GB RAM + 4GB ROM
Достатъчно памет за бърза работа на процесора и достатъчно място за свалени приложения.

IP68 водозащитеност
Позволява потапяне във вода до 1.5 м за до 30 мин.

2 каишки в комплекта -  кожена и силиконова (само силиконовата е подходяща за плуване)

Твоят личен треньор
TicWatch C2+ следи твоята физическа активност и жизнени показатели, посредством сензори, които измерват пулс, изминато разстояние и изгорени калории. На база получените данни алгоритъм прави препоръки за по-добро здраве и оптимизирано постигане на дневните ти цели.

Любимите ти приложения от Google Play
TicWatch C2+ допълва активния ти начин на живот с удобството да мощната екосистема от приложения на Google. Наслади се на хиляди приложения и циферблати върху ярък и наситен Retina AMOLED дисплей.

  • Поддържа услугата за безконтактни плащания Google Pay.
Данни
Conectivity: 
Bluetooth
GPS - Поддържа
NFC
Батерия
Battery: 
400 mAh
Съдържание
Weight: 
42 g
Dimensions: 
42.8 x 42.8 x 12.7 mm
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.