TicWatch E2

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за TicWatch E2 Black

Цени на лизинг за TicWatch E2 Black

TicWatch E2 Black
299,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
11,89
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Функции
Features: 

Създаден, за да следва твоето темпо в забързаното ежедневие
Лек и удобен, с изчистен дизайн и с необятни възможности, благодарение на WearOS by Google.

Свързан, където и да си
Независимо дали си вкъщи, в офиса или навън, във фитнеса или в басейна TicWatch E2 се грижи да си винаги свързан, като получаваш съобщения, мейли и уведомления за обаждания. Следи жизнените си показатели и данни за активност върху ярък 1.39" AMOLED дисплей.

  • Поддържа услугата за безконтактни плащания Google Pay.


Автоматично активиращ се асистент за движение
TicMotion използва вградените сензори и жироскоп, в комбинация с алгоритъм, за да отчита автоматично моментите, в които извършваш физическа активност и записва данните.

Смарт часовникът, който те кара да се движиш!
Стилен, лек и удобен TicWatch E2 е твоят верен помощник в забързаното ежедневие.
Той ще следи твоите активности и жизнени показатели, ще се погрижи да получиш всяко известие за обаждане или съобщение, ще ти предостави достъп до любимите ти приложения от Google Play™ по най-удобния начин.

Лек и удобен
Олекотен дизайн и силиконова каишка правят TicWatch E2 приятен за носене през целия ден.

Спортни режими
Вградени спортни режими, за по-точно измерване на активностите ти

24 часа следене на пулса
Непрекъснато проследяване на твоя сърдечен ритъм

Данни
Conectivity: 
Bluetooth
GPS - Поддържа
Водоустойчив под вода до 50 м
Съдържание
eSim: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.