TicWatch E3 Black

Вие сте тук

В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за TicWatch E3 Black

Цени на лизинг за TicWatch E3 Black

TicWatch E3 Black
379,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
15,09
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Функции
Features: 

Движи се заедно с теб
Независимо, колко натоварено е ежедневието ни е важно да отделим време и да водим активен начин на живот. Оборудван с мощният Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 чипсет, TicWatch E3 съчетава изключителна функционалност и бързина с прецизни сензори за проследяване на жизнените показатели и GPS, всичко това поместено в стилен, класически дизайн. Операционната система WearOS от Google™ предоставя възможност за инсталиране на огромно разнообразие от приложения и услуги според индивидуалните желания на притежателя му.

Повече от всичко
Подобрени сензори за измерване, аналогични с премиум модела TicWatch Pro 3. Мощен и ефективен чипсет Snapdragon Wear™ 4100 от лидера Qualcomm®. Изключително лек и удобен с тегло едва 32гр. Неизброими възможности от WearOS by Google™, включително Google Pay, Assistant, Maps и много други приложения.


Отдаденост към съвършенството
TicWatch E3 умело съчетава семпъл, стилен дизайн, в комбинация с високотехнологична изработка, за да постигне изтънчен съвременен дизайн, който впечатлява. Дисплей с извито 2.5D стъкло осигурява приятна на допир повърхност и оптимизира визуалното поле. Корпус от специална поликарбонатна смес гарантира висока устойчивост и изключителна лекота от едва 32гр.

Изразете себе си с циферблат, уникален като вас
Променяйте начина, по който изглежда вашият часовник толкова често, колкото пожелаете. Направете бърз и лесен избор направо от китката си или открийте нови интересни циферблати през своя смартфон в Google™ Play Store.

24/7 проследяване на сърдечната функция
Прецизни сензори за сърдечен ритъм следят работата на сърцето в реално време, когато сте активни или си почивате. Промените в сърдечния ритъм се записват и са достъпни посредством удобна седмична графика.

Целодневно проследяване на кислородна сатурация в кръвта
Нивото на кислород в кръвта (SpO2) е важен индикатор, колко добре тялото ви абсорбира кислорода.
Включете функцията за 24 часово проследяване за автоматично измерванеи регистриране нивата на кислород в кръвта през равни интервали денем и нощем, за да забележите евентуални здравословни рискове.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth 5.0
GPS + GLONASS + BeiDou
IP68, за плуване в басейни
Wi-fi: 802.11b/g/n
Батерия
Battery: 
380 mAh
Съдържание
Weight: 
32 гр.
Dimensions: 
44 мм × 47 мм × 12,6 мм
eSim: 
No
LTE: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.