TicWatch Pro 3

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН

Цена в брой за TicWatch Pro 3 Shadow Black ESHOP

Цени на лизинг за TicWatch Pro 3 Shadow Black ESHOP

TicWatch Pro 3 Shadow Black ESHOP
509,99лв.
Няма наличност
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
20,19
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Category: 
Смарт часовници
Функции
Features: 

По-бърз и прецизен от всякога
Изполвайки последно поколение Qualcomm Snapdragon Wear 4100 чип, TicWatch Pro 3 GPS обещава по-висока производителност и бързина, като същевременно консумира по-малко енергия и удължава живота на батерията. В комбинация със солидните 1GB RAM и 8GB ROM памет, бързината и отзивчивостта при навигиране из менюто предоставят истинско удоволствие за потребителя.

  • Поддържа услугата за безконтактни плащания Google Pay.


Двоен дисплей
Dual Display 2.0 технологията, която е използвана в TicWatch Pro 3 GPS комбинира енергоефективен монохромен екран, разположен върху ярък Retina AMOLED дисплей. Уникалната особеност на TicWatch Pro 3 GPS е комбинацията от два дисплея, разположени един върху друг. Часовникът е снабден с ярък и наситен 1.4″ AMOLED дисплей, с резолюция 454х454 пиксела в основата и изключително икономичен, прозрачен LCD монохромен дисплей върху него.

Постигай своите спортни цели
TicWatch Pro 3 GPS допринася за оптимални резултати в залата и на открито, високо в планината и дълбоко в басейна.

Проследяване на жизнените показатели
От физическото ти здраве до психическото ти състояние, TicWatch Pro 3 GPS ти помага във всеки аспект на живота.

TicZen
Следи нивото на стрес, като анализира данните за Променливост на сърдечната честота и заедно с TicBreathe помага за поддържането му в норма.

Различни циферблати
Множество варианти за изглед на циферблата са на разположение в приложението или могат да бъдат свалени от Google Play.

Вграденият микрофон дава възможност за провеждане на разговори директно от часовника, само ако той е свързан с Android смартфон.

TicWatch Pro 3 GPS е съвместим, както с Android смартфони, така и с iOS.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth
GPS - Поддържа
NFC
Водоустойчив и прахоустойчивост, клас IP68, подходящ за плуване в басейн
Батерия
Battery: 
595 mAh
Съдържание
Weight: 
41.9 g
Dimensions: 
47 x 48 x 12.2 mm
eSim: 
No
LTE: 
No

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи, при:

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и закупуване на мобилния телефон и заплащането му в брой.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени на мобилни телефони без абонамент важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.