XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2

Вие сте тук

ОГРАНИЧЕНА НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

Цена в брой за XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 Black

Цени на лизинг за XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 Black

XIAOMI Mi Electric Scooter Pro 2 Black
1 049,99лв.
Добави в количката
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Category: 
Умни решения
Функции
Features: 

С един поглед
Ако имаш повече изисквания, Pro 2 може да те отведе по-далече от другите електрически скутери на Xiaomi.
С обхват 45 километра, ще имаш възможността да стигнеш почти до всяка част на града само с едно зареждане, благодарение на голямата батерия 474Wh. Ако го позволява маршрутът ти, можеш да използваш функцията за cruise control за по-голямо удобство и улеснение. Мощният електромотор 300W осигурява на Mi Electric Scooter Pro 2 максимална скорост от 25 км/час и му позволява да се движи безпроблемно по пътища с наклон до 20%.
А когато стигнеш до дестинацията си, със завъртането на един лост, можеш да сгънеш скутера си, за да го пренасяш лесно (тегло 14,2 кг) и да го съхраняваш в колата, дома или офиса.

Голям обхват
С обхват, който достига 45 километра, Mi Electric Scooter Pro 2 е идеален за взискателните потребители. Литиево-йонната батерия с голям капацитет 474Wh се съчетава с KERS (система за възстановяване на кинетична енергия) и усъвършенствани «regenerative» спирачки, така че да превърне кинетичната енергия в електрическа и след това да я съхранява по време на ускорението за по-голяма автономия. Батерията използва също интелигентна система за управление (BMS), която предоставя допълнителни защити (от високо напрежение, късо съединение и др.)

Бърз и сигурен
Електрическият двигател 300W осигурява на Mi Electric Scooter Pro 2 максимална скорост от 25 км/час (18 км/ час с активиран cruise control) и му предоставя неободимата мощност, за да "преодолее" пътища дори и с наклон до 20%. Ако се наложи да спреш незабавно, двойната спирачна система с дискова спирачка на задното колело и антиблокиращата система E-ABS на предното, гарантира безопасно спиране със спирачен път до 11,43 метра.

Практичен и сгъваем
Проектиран за интуитивен контрол и висока сигурност, Mi Electric Scooter Pro 2 разполага с устойчива конструкция от алуминиева сплав, която се използва в самолетостроенето и допринася значително за намаляването на теглото. С тегло само 14,2 кг, пренасянето му е изключително лесно. Със завъртането на един лост надолу, скутерът се сгъва за 3 секунди, за да го съхраняваш лесно в колата, дома или офиса си.

Свързване с Mi Home App
Ако искаш да получаваш повече информация в реално време - на панела на скутера има 4 LED (Speed, Battery, Km, Mode) – като скоростта, с която се движиш или оставащата батерия, свържи скутера си с Mi Home App чрез Bluetooth.

Данни
Conectivity: 
Bluetooth
Батерия
Battery: 
12800mAh/474Wh
3 element lithium battery
Съдържание
Weight: 
14.2 kg
Dimensions: 
1180 х 1130 mm
eSim: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.