XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop Pro

Вие сте тук

ВРЕМЕННО ИЗЧЕРПАН ОНЛАЙН
1. Избери цвят:

Цена в брой за XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop Pro White

Цени на лизинг за XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop Pro White

XIAOMI Mi Robot Vacuum-Mop Pro White
669,00лв.
Няма наличност
Безплатна доставка в България
Ексклузивни оферти
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.
Общи
Category: 
Умни решения
Функции
Features: 

Представяме ти Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro - той има по-големи резервоари за прах и вода, по-интелигентна система за картографиране и почистване, както и по-голяма батерия.

Той е с познатата кръгла форма и работи чрез лазерни сензори за разстояние и SLAM навигиране и картографиране. Можеш предварително да зададеш пътя за чистене или да оставиш Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Pro сам да реши за пътя, по който да мине. Поддържат се виртуални стени, забранени участъци, може да разпознава автоматично стъпала и килими. Благодарение на специални сензори, Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro не може да падне по стълби или етажи.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro има огромен 550мл контейнер за прах. Освен това този модел има висока всмукателна мощност от  2100Pa.

Резервоарът на Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro е с две отделения от 200мл + 350мл. Ако решиш да използваш само за почистване, то имаш пълните му 550 мл за прах. Ако искаш да използваш моп функцията, то тогава имаш 350мл за прах и 200мл за вода - достатъчно, за да бъде почистено всичко с вода, след като вече е изпрахосмукачено. Интелигентната система за пръскане на вода позволява нейното пестене, и в същото време прецизно почистване. Освен това може и да зададеш участъци, които да не бъдат почиствани, като килер или детски кът например.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro може да прескача до 2см високи препятствия, така че няма нужда да се притесняваш от различни съединителни лайсни или малки прагове.

Батерията на Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop е 3200mAh. С едно зареждане може да бъдат напълно почистени помещения с до 180 кв.м. площ. И това е повече от достатъчно. Поддържа се автоматично презареждане, възобновяване от мястото на спиране при изчерпване на батерията или автоматично паузиране и пускане при наличието на хора или други неочаквани препятствия в помещението

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner Mop Pro работи с Mi Home app, а също така поддържа команди през Google Voice Assistant, както и Amazon Alexa. Всичко, което трябва да направиш е просто да я регистрираш в своето Home приложение.

Батерия
Battery: 
3200 mАh
Съдържание
Weight: 
3,6 ĸг
Dimensions: 
35 х 35 х 9.45 сm
eSim: 
No
LTE: 
No

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.