XIAOMI Mi Temperature and Humidity Monitor

Вие сте тук

Само онлайн
В НАЛИЧНОСТ ОНЛАЙН

XIAOMI Mi Temperature / Humidity Monitor

До момента си избрал:

XIAOMI Mi Temperature / Humidity Monitor
29,99лв.
Безплатна доставка в България
Услуга, готова за ползване
Сигурно онлайн плащане
Толкова е просто, колкото и изглежда

Толкова е просто, колкото и изглежда

Всеки аспект на Mi Electric Scooter е изработен, така че да бъде максимално опростен. Рамката, компонентите и геометричния дизайн, които поставят потребителя и неговото удобство преди всичко. Един единствен бутон кара скутера да оживее, а червените акценти му придават модерен вид. Mi Electric Scooter е направен да изглежда добре и да те кара да се чувстваш добре.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интригуващ дизайн

Mi Electric Scooter притежава изчистен усъвършенстван дизайн, като от бъдещето. Здравата му рамка е изработена от алуминий, с ниска плътност и висока конструктивна якост. Притежава отлична топлопроводимост и устойчивост на корозия за допълнителна издръжливост. С тегло от само 12.5кг, можеш в три лесни стъпки да го направиш по-компактен и лесен за носене и съхранение.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интуитивен контрол

Едно завъртане на акселератора на кормилото надолу и после преценяваш и нагласяш, според това каква е най-комфортната скорост за теб. Пак там е и двойната спирачна система – дискова и ABS. В това време 4 LED лампи ще ти показват колко батерия остава, а функциите на скутера управляваш с един бутон – включваш, загасяш, пускаш предните и задни светлини или сменяш режими.

Толкова е просто, колкото и изглежда

Интелигентни екстри

Еми, просто няма как да не може да свържеш Mi Electric Scooter със смартфона си. Може-може! Даже задължително, за да можеш да следиш важните за теб статистики, като например скорост и оставаща батерия. И като говорим за батерията, тя може да се дозарежда от самото ти движение, както и от спирачно съпротивление. А круиз контрола на скутера ще ти осигурява плавно и ненапрягащо пътуване.

vivosmart 4

Оптимизирай деня си!

Този тънък и умен, подходящ за плуване аксесоар е снабден с фитнес и уелнес функции, които ще ти помогнат да се възползваш максимално от по-здравословен и активен начин на живот. Vivosmart 4 те подкрепя, за да станеш по-силен и в същото време те държи информиран в движение.

Дизайн на vivosmart 4

Стилен смарт дизайн

Устройството допълва стила ти с неговия отличителен дизайн, елементи, акцентирани с метална облицовка и ярък дисплей с отлична видимост. Дисплеят се включва, само когато е необходимо и се настройва автоматично според нивата на околната светлина, така че да го виждаш дори под най-яркото слънце.

vivosmart 4 за активен живот

Проследявай активността в живота си!

Твоят vívosmart 4 ще те поздравява всеки ден с персонализираната цел стъпки за деня. След това ще проследява и показва напредъка ти. В допълнение към крачкомера неговите възможности за проследяване на активността включват изкачени етажи, изгорени калории, интензивни минути и още и още. Ще ти напомня с вибрация, когато е време да се изправиш и да се движиш.

vivosmart 4 пауър ту дъ пийпъл

Енергия за твоето тяло

Mониторинга на енергия, който осъществява vivosmart 4, се случва посредством комбинация от данните на всички измервателни функции на гривната – отчитания за стрес, сърдечна честота, сън и активност. Така получените резултати ти служат, за да определиш времето за активност и почивка, както и да разбереш какво ти повлиява и защо се чувстваш така днес.

vivosmart 4 + зала + стероиди(стромба) + машини / животни

Фитнес… или пък уелнес?

По време на тренировка, vivosmart 4 оценява и записва упражнения ти, повторенията и сетове, заедно с времето за трениране и времето за почивка, така че можеш да си оставиш бележника у дома. Той ще следи за теб консумираното количество кислород, както и ще те алармира, ако ритъмът на сърцето ти се повиши над зададена от теб норма.

vivosmart 4 + Android (ONLY)!

Остани свързан!

С vívosmart 4 на китката си, не е нужно да избираш между това да останеш свързан или да останеш активен. Проверяваш времето, контролираш си музиката, получаваш интелигентни уведомления, намериш телефона си, дори отговаряш с предварително зададени текстове, имаш си достъп до социалните мрежи и техните известия на дисплея на гривната – всичко това, докато смартфонът си стой настрана.

Mi Robot Builder

Е, как да взема само на детето…

Вадиш го от кутията и веднага можеш да започнеш да сглабяш едно от трите предложения на Mi Robot Builder за проектиране на робот с всичките 1086 части, а може да си измислиш и свои. Блокчета, колела, зъбчатки, вериги – има си всичко и всичко е хем от еко материали, хем е безопасно за децата и за възрастни.

Mi Robot Builder balance

Невероятен балансьор

Основният двигател на Mi Robot Builder се захранва от CPU процесор и своя собствена операционна система, позволяваща на робота да изпълнява идеално координирани действия. И благодарение на алгоритъма на обърнатото махалото, завършената структура е достатъчно стабилна, за да се държи изправена и да се движи напред, като може поддържа и до 3 кг тегло.

Mi Robot Builder balance movement

Малък, но с голямо сърце

Mi Robot Builder използва два високоскоростни електрически мотора със скорост на въртене до 170 оборота в минута и въртящ момент до 25 Ncm. За да подпомогне на робота, точно да определи скоростта и посоката, вграденият фотоелектричен енкодер, поставя двигателя в режим на изчакване, когато е в състояние на застой, за да предотврати нежеланото пренатоварване.

Mi Robot Builder command & control

А най-якото е…

Че можеш да управляваш своето творение безжично, в три различни режима. Сваляш си приложението, свързваш се с робота, чрез Bluetooth и той оживява. Ти плъзваш с пръст, а той изпълнява. И можеш да го програмираш да прави и по-сложни номера! Ама не ти трябва да си програмист! Само драгваш и дропваш сложните команди от приложението на смартфона си и си про!

Точно измерване

Точно измерване

Свръх чувствителен сензор засича всяка малка промяна в температурата и влажността на твоя дом. Това се случва с точност до една десета и се визуализира на цифровия LCD дисплей на устройството.

Компактен дизайн

Компактен дизайн

Датчикът е малък и лек, с вграден магнит и лента за залепване – за лесен монтаж на всякакви повърхности. В същото време изчистеният дизайн на дисплея ти позволява лесно да виждаш всичко на него.

Интелигентна свързаност

Ако пък не искаш да се взираш в дисплея отсреща на стената, то можеш много лесно да следиш всичко от своя телефон, посредством вградената Bluetooth технология. А можеш и да анализираш промените и аномалиите в рамките по-дълги периоди.

Интелигентна свързаност
Общи
Категория: 
Умни решения
Функции
Функции: 

Стенен термометър и влагомер

- безжичен датчик за вътрешна температура и влажност на въздуха
- LCD екран улеснява наблюдението на температурата и натрупаната влажност, но можеш да проследяваш всички важни данни на дисплея на твоя телефон
- благодарение на прецизния и чувствителен датчик винаги ще знаеш с точност до десетични числа измерени стойности
- интелигентно устройство, което ще ти помогне да подобриш средата в дома си
- Размери на екрана - 1,78 инча
- Температурата - -9,9 ° C до 60 ° C
- Влажност - 0 - 99,9%
- Номинален изход 0,18 mW
- Батерия AAA (не е включена в опаковката)

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Съдържание
Тегло: 
36 g
Размери: 
60.8 x 60.8 x 20 mm

Цената на лизинг е валидна до изчерпване на количествата, за съществуващи частни клиенти, при сключване на договор за лизинг за 24 месеца.

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

По време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни гласови услуги.
Само към номер за мобилна гласова услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.