Call Abroad 40

2,99 лв.

С допълнителен пакет Call Abroad получавате до 40 минути за разговори към межд.Зона 1, 2 и Балкани, за да общувате с всички на Стария континент.

Безсрочен

40 минути към Зона 1, 2 и Балкани

Можете да говорите колкото искате почти с цял свят. Ако сте частен клиент на абонаментен план от Теленор, можете да добавите пакети с минути за разговори към цяла Европа, САЩ и Русия. Изберете пакет Call Abroad.

Как да се възползвате?

с подаване на заявление в магазин от търговската мрежа на Теленор
с безплатен SMS с текст B1 за Call Abroad 40 или B2 за Call Abroad 100 до номер 1414
през интернет портала MyTelenor.

Новите минути са на ваше разположение веднага след като получите SMS, че допълнителен пакет Call Abroad е активен.

Как да получите информация за използвани минути?

С безплатна проверка, като използвате възможностите на услугата My Мenu;
С безплатна проверка чрез интернет портала MyTelenor;
Като изпратите SMS със съдържание '20' до номер 1000 (изпратените SMS-и се заплащат съгласно тарифата на Теленор за стандартни SMS съобщения);
Като изберете опция Проверка на използвани минути в Автоматичното информационно обслужване на номер 123 (обажданията до Автоматичното информационно обслужване се таксуват 0,024 лв. с ДДС, независимо от продължителността).

Можете да деактивирате използвания от вас пакет по всяко време с подаване на заявление в магазин от търговската мрежа на Теленор.

Зона 1 за международни разговори включва:

Фиксирани и мобилни мрежи в Канада, Русия и САЩ.

Фиксирани мрежи – Австрия, Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Дания, Ирландия, Израел, Италия, Испания, Кипър, Лихтенщайн, Люксембург, Македония (FYROM), Монако, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Унгария, Финландия, Франция, Холандия, Хърватия, Чехия, Черна гора, Швеция, Швейцария и Япония.


Зона 2 за международни разговори включва:

Мобилни мрежи – Европа.

Фиксирани мрежи – Албания, Алжир, Андора, Армения, Беларус, Босна и Херцеговина, Грузия, Гибралтар, Естония, Исландия, Латвия, Либия, Малта, Молдова, Мароко, Палестина, Сан Марино, Тунис и Украйна.


Зона Балкани за международни разговори включва oператорите:

Cosmote (Гърция), Cosmote (Румъния), Cosmofon (Македония (FYROM)), AMC (Албания), Telenor Serbia (Сърбия), Turkcell (Турция).


Изразходване и валидност на минутите:

Неизразходваните минути от даден месец не се прехвърлят в следващ;
Допълнително закупените месечни пакети се използват след изчерпване на включените в абонаментния план;

Тарифиране и отчитане на минутите:

За периода от активиране/деактивиране на пакета до датата на издаване на следваща фактура заплащате пропорционална част от месечния абонамент, срещу която получавате пропорционална част от броя на включените минути в зависимост от дните, през които сте го ползвали;
Месечният абонамент за допълнителния пакет се добавя към стойността на месечната ви фактура за номера, за който е активиран такъв пакет;
Посочените цени и условия за минути се отнасят за територията на Република България. Тарифирането и таксуването на минути в роуминг се извършва спрямо цените действащата ценова листа на Теленор;
Времето за отчитане и таксуване, както първоначалното време, така и последващото, зависи и съвпада с това на избрания и ползван абонаментен план и пакет.

Посочените цени и условия за съобщения се отнасят за територията на Република България. Тарифирането и таксуването на потребление в роуминг се извършва спрямо действащата ценова листа на Теленор.


Всички цени са с включен ДДС.