Добави HBO GO

5,99 лв.

Активирай през MyTelenor
чрез SMS на 1414 с текст HBOGO2

Валидност: 1 месец

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Активиране на пакет

През мобилното приложение MyTelenor Bulgaria
Чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст HBOGO2

Деактивиране на пакет

През мобилното приложение MyTelenor Bulgaria
Чрез изпращане на безплатен SMS на номер 1414, с текст HBOGO2 STOP

Добре е да знаеш:

Допълнителните пакети Добави HBO GO могат да се ползват с абонаменти планове с включен мобилен интернет, но без включен достъп до HBO GO в плана
Допълнителният пакет Добави HBO GO може да се ползва за достъп от и към приложението HBO GO, както и уебсайта на услугата: www.hbogo.bg
Интернет трафикът към HBO GO се изчерпва от МВ, включени в абонаментния план.
Пакетът Добави HBO GO се подновява всеки месец, докато потребителят не поиска изрично да бъде деактивиран, по описаните по-горе начини.
В случай че към деня на фактуриране номерът, който е активирал услугата, има спрени изходящи обаждания, пакетът „Добави HBO GO” ще бъде деактивиран. Може да бъде повторно активиран чрез посочените по-горе начини след възстановяване на спрените изходящи обаждания
Месечният абонамент за пакет Добави HBO GO се добавя към стойността на месечната фактура за номера, за който е активиран такъв пакет.
След изчерпването на включените в абонаментния план национални MB на месец, до края на съответния отчетен период скоростта на връзката пада за целия интернет трафик, включително и към HBO GO, до 64/ 128 kbps, според абонаментния план.

Условия за регистрация и ползване на услугата HBO GO:

Услугата HBO GO не се предоставя от Теленор, а от трето лице – „Ейч Би Оу Бълария“ ЕООД.
Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на приложението или на съдържанието в него.
HBO GO услугата е за лично ползване. Ползването и разпространението на HBO услугата за каквито и да търговски или публични цели е абсолютно забранена
Достъпът до услугата HBO GO е предмет на регистрация в приложението HBO GO или през уебсайта на услугата: www.hbogo.bg.
При регистрацията следва да приемеш общите условия на доставчика на услугата HBO GO.
За регистрацията е нужен уникален код за регистрация, който получавате със SMS съобщение при активация на пакета. В случай че този код е забавен/загубен то той може да бъде заявен със безплатен SMS на 1414 с текст HBOGO.
Броят устройства, които могат да бъдат регистрирани за ползване на услугата HBO GO до 5 (пет), като достъп до HBO GO услугата не може да се ползва на повече от 2 (две) устройства едновременно.


Условия за възползване от тестови период без заплащане:

Условията са валидни за клиенти, ползващи абонаментен план за мобилни услуги, с включени в плана MB, без достъп до HBO GO, които към датата на активиране на Добави HBO GO, включително, не са ползвали допълнителен пакет с достъп до HBO GO и към същата дата не използват абонаментен план с достъп до HBO GO.
Възможно е възползване от тестовия период за услугата без заплащане само веднъж за един мобилен номер (SIM карта).
При описаните условия и активиране на допълнителен пакет HBO GO се предоставя един месец тестови период за услугата без да се заплаща, след което се начислява стандартен месечен абонамент за допълнителния пакет: 6,99 лв./мес.
Възползвалите се абонати ще бъдат информирани с кратко текстово съобщение (SMS), преди изтичане на тестовия период.
Тестовият период е за един месец от датата на активация, независимо от датата на фактуриране по абонаментния план за мобилни услуги.
Пакетът може да бъде деактивиран по всяко време без неустойка.
Достъпът до услугата е предмет на регистрация в приложението HBO GO или през уебсайта на услугата, може да се ползва в зона ЕС и изразходва от пакета МВ, включени в абонаментния план. Във връзка с влизане в сила на Регламент 2017/1128 на ЕС за трансграничната преносимост на услугите за онлайн съдържание в рамките на вътрешния пазар, от 1 април 2018г., услугата HBO GO ще бъде достъпна за ползване на територията на зона ЕС.“