Съобщение

1,50 лв.

С допълнителен пакет Message получавате 2000 съобщения (SMS-а или MMS-а) на месец към мобилни номера от мрежата на Теленор, за да не спирате да общувате пълноценно.

Безсрочен
SMS-и към номера от мобилната мрежа на Теленор

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Искате допълнителни съобщения към Теленор? Ако сте частен клиент на абонаментен план от Теленор, можете да добавите пакет Message.

 

Как да се възползвате?

•подайте заявление в магазин от търговската мрежа на Теленор;

•изпратете безплатен SMS с текст М до номер 1414.

Новите съобщения са на ваше разположение веднага след като получите SMS, че допълнителен пакет Message е активен. 

 

Как да получите информация за използвани съобщения?

•С безплатна проверка, като използвате възможностите на услугата My Мenu;

•С безплатна проверка чрез интернет портала MyTelenor;

•Като изпратите SMS със съдържание '40' до номер 1000 (изпратените SMS-и се заплащат съгласно тарифата на Теленор за стандартни SMS съобщения);

•Като изберете опция Проверка на използвани SMS/MMS в Автоматичното информационно обслужване на номер 123 (обажданията до Автоматичното информационно обслужване се таксуват 0,024 лв. с ДДС, независимо от продължителността).

Можете да деактивирате използвания от вас пакет по всяко време с подаване на заявление в магазин от търговската мрежа на Теленор.

 

Изразходване и валидност на съобщенията

• Неизразходваните SMS-и и MMS-и от даден месец не се прехвърлят в следващ;

• Допълнително закупените месечни пакети се използват след изчерпване на включените в абонаментния план;

• SMS-ите и MMS-ите, включени в пакет Message, могат да се изпращат само към мобилни номера от мрежата на Теленор, с изключение на номера от група За приятели, ако абонаментния план за номера, на който е активиран допълнителен пакет, включва такава;

• Допълнителният пакет не може да се активира за клиенти ползващи абонаментни планове Generation GLOBUL и Нонстоп.

 

Тарифиране и отчитане съобщенията

• За периода от активиране/деактивиране на пакета до датата на издаване на следваща фактура заплащате пропорционална част от месечния абонамент, срещу която получавате пропорционална част от броя на съобщенията в зависимост от дните, през които сте го ползвали;

• Месечният абонамент за допълнителния пакет се добавя към стойността на месечната ви фактура за номера, за който е активиран такъв пакет;

 

Посочените цени и условия за съобщения се отнасят за територията на Република България. Тарифирането и таксуването на потребление в роуминг се извършва спрямо  действащата ценова листа на Теленор.

 

Всички цени са с включен ДДС.