ЗАВРЪЩАНЕ

ЗАВРЪЩАНЕ

Завръщане постер

Четирима приятели се събират в Пловдив по случай 20 години от завършването си. Там разбират, че единственият от тях, който е останал в града, има проблем. Негов братовчед иска да вземе старата къща на семейството му, за да построи хотелски комплекс. Освен че е паметник на културата, и четиримата имат незабрави спомени от детството и тийнейджърските си години там.
Те решават да използват това, в което са добри, и да помогнат на приятеля си да запази къщата, а те - спомените и младостта си.

Актьори
Орлин Павлов
Ники Илиев
Бойко Кръстанов
Александър Кадиев
Башар Рахал
Евелин Костова
Диляна Попова

Режисьор
Ники Илиев
 
Сценаристи
Ники Илиев
 
По идея на:
Башар Рахал

Продуценти
Башар Рахал
Богомил Грозев
Ники Илиев
 
Премиера
18 Октомври 2019

ВИДЕО

Звезден старт на работния ден

На 29 юни посрещахме актьори от филма в централния офис на Теленор. След като бе официално обявено партньорството с филма „Завръщане“, си побъбрихме и се снимахме с Башар Рахал, Ники Илев, Орлин Павлов, Райна Караянева и Богомил Грозев.

Изненада за рожден ден

Ето как се прави изненада за рожден ден на снимачната площадка. Актьорът, който играе ролята на малкия Башар Рахал - Борис Горчилов, беше поздравен по интересен начин от колегите си за своя 18-и рожден ден.

Да надзърнем във филма

Дали Виктор ще събере смелост и ще излезе на сцената? Ще стане ясно през октомври, когато е премиерата на филма.

ГЕРОИ

НОВИНИ

news-img-1

Фотограф снимка Михаела Филева: Владислав Филипов/Фотограф снимка Орлин Павлов: Красена Ангелова

Орлин Павлов и Михаела Филева записват песен към саундтрака на филма “Завръщане”

Орлин Павлов и Михаела Филева записват своята първа съвместна песен, която ще бъде част от саундтрака на филма „Завръщане”. Написан от Графа специално за най-новия филм на Ники Илиев, сингълът ще бъде представен за първи път по време на концертa на Орлин Павлов на 28-ми август на Гребната база в Пловдив. Концертът на Орлин Павлов, както и филмът „Завръщане”, са част от програмата на „Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

news-img-3

Ела на концерта на Орлин Павлов на 28 август, когато ще се заснеме последната сцена от романтичната комедия “Завръщане”

По време на концерта на Орлин Павлов на 28-ми август 2019 г. ще се заснеме финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев – „Завръщане“. Във филма Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел.

news-img-2

29-май - официален старт на снимачния процес

На 29 май бе официално обявено началото на снимачния процес и подготовката на новия български филм на Ники Илиев – „Завръщане“. В тази романтична комедия, чието действие се развива в красивия град под тепетата – Пловдив, ще има от всичко – страст и омраза, приятели и врагове, грешки и може би прошка... Но нека не разкриваме всичко още сега! Ще кажем само, че Теленор е партньор в новата продукция на Ники Илиев, и затова ще има много приятни изненади за всички клиенти на оператора.

Дойде време да видим каква история ще ни разкажат Ники Илиев и Башар Рахал в новия им филм „Завръщане“, чийто снимачен процес наблюдавахме отблизо в последните няколко месеца! Официалното разпространение на филма в цялата страна започва от 18 октомври 2019 г.

Най-нетърпеливите почитатели на изкуството на Ники Илиев и на звездния актьорски екип, ще имат възможност да гледат филма няколко дни по-рано, преди официалната премиера на 18.10.2019 г. Специално за тях, Теленор и актьорският екип са подготвили приятно преживяване – среща с любимите актьори в магазини на Теленор. По време на срещата с актьорите, 10 души от всички посетили и регистрирали се за участие в томбола, ще имат шанса да спечелят двойна покана за специалната прожекция на филма в деня на събитието.

За да се докоснеш до Башар Рахал, Райна Караянева, Орлин Павлов и Ники Илиев, както и да вземеш лично автограф от тях, избери магазин на Теленор и ела в уречения час. А за да не пропуснеш деня и часа на срещата, регистрирай се в приложението MyTelenor.

Пловдив, 15 октомври 17:00 ч – 18:00 ч.

-Ники Илиев и Орлин Павлов в магазин Теленор, МОЛ Пловдив
-Башар Рахал и Райна Караянева в магазин Теленор, МОЛ Марково тепе

София, 16 октомври, 17:00 ч – 18:00 ч

-Башар Рахал и Райна Караянева в магазин Теленор, Парадайз Мол
-Ники Илиев и Орлин Павлов в магазин Теленор, The Mall

Варна, 17 октомври 17:00 ч – 18:00 ч.

-Ники Илиев и Орлин Павлов в магазин Теленор, Гранд Мол Варна
-Башар Рахал и Райна Караянева в магазин Теленор, Мол Варна

Бургас, 18 октомври 17:00 ч – 18:00 ч.

-Ники Илиев и Орлин Павлов в магазин Теленор, ул. Александровска 2

08
08
Image CAPTCHA

Enter the characters shown in the image.