SAMSUNG в Теленор

Samsung в Теленор

Бъди готов да разгърнеш света си

Флагшип моделите на Samsung носят истинско премиум изживяване. Galaxy Z Fold3 разполага с тройна камера за ексклузивни снимки, дори и при ниско осветление, а уникалният Z Flip3 осигурява бързина, качество и скорост.

Виж повече

Защо Samsung в Теленор?

logo Xiaomi

Персонализиран комфорт на твоята китката

Galaxy Watch Active2 е с по-голям дисплей с чисто черен екран и едва забележим ръб за повече пространство, така че да получаваш всичката информация, която ти е необходима.

Купи онлайн
logo Xiaomi

Създадени да обръщат погледите след себе си

Тотално атрактивни. Брилянтни и щадящи отвътре навън. Новаторска защита за онези „о, не!“ моменти Gorilla Glass Victus™ осигурява устойчивост при надраскване и повреда

Виж повече
logo Xiaomi

Чуй най-доброто от твоя свят

Представяме Galaxy Buds Pro. Те са наистина безжични слушалки с технология от професионален клас, която ще те потопи в нечуван досега звук.

Купи онлайн

Намери телефона, който ти подхожда

Виж всички смартфони

Най-добрите Samsung предложения

image

Бъди готов да разгърнеш света си

Samsung Galaxy Z Fold3 - всичко, което би искал в един първокласен и издръжлив 5G смартфон. След това го накарахме да се разгъне – разкривайки огромен екран, така че да можеш да гледаш, работиш и играеш както никога досега.

Купи Онлайн
image

Нещо добро стана още по-добро

Сгъва се в джоба ти. Пасва в чантичката ти. Побира се в най-тесните ти дънки. След това можеш да го извадиш и той се превръща в 5G смартфон в пълен размер, който се разгъва до любимите ти ъгли.Ако звучи така, сякаш сме се опитали да преосмислим телефона, това и направихме с новия Galaxy Flip3.

Купи Онлайн
image

Часовникът, който те познава най-добре

Много от нас искат да знаят повече за себе си, за да бъдат в перфектна форма. Ето защо създадохме изцяло новия Galaxy Watch4, за да те съпътства по пътя към по-здравословен начин на живот.Намисли си вид тренировка и той може да я проследи.

Купи Онлайн

Още от Samsung за теб

SAMSUNG Galaxy S21+ 256GB

image
1409 ,99 лева в брой
с план Тотал Макс 54.99
Купи Онлайн

SAMSUNG Galaxy Buds2

image
289 ,99 лева в брой

Купи Онлайн

SAMSUNG Galaxy A52s 5G 128GB

image
489 ,99 лева в брой
с план Тотал Макс 36.99
Купи Онлайн

Търсиш нещо повече?

Към онлайн магазина