Онлайн плащане с кредитна/дебитна карта през MyTelenor портал

Вие сте тук

Онлайн плащане с кредитна/дебитна карта през MyTelenor портал

Онлайн плащане през http://my.telenor.bg.

Спестете време и платете сметките си онлайн с вашата кредитна или дебитна карта през интернет портала MyTelenor!

Имате възможност да избирате:

Кога да платите - услугата е достъпна в интернет по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата;

Колко да платите – можете да заплатите задълженията си към Теленор напълно, частично, както и авансово;

Чия сметка да платите - можете да плащате както вашите сметки, така и сметките на ваши близки.

За да използвате услугата Онлайн плащане, е необходимо единствено да имате регистрация в интернет портала MyTelenor и да разполагате с кредитна или дебитна карта на на БОРИКА, Visa или MasterCard.

Можете да заплащате както вашите сметки към Теленор, така и сметките на вашите близки – необходимо е само да знаете техния абонатен номер, който е изписан във всяка от фактурите им.

При плащане получавате информация за неплатените задължения към момента. Вие сами избирате сумата, която да платите.

За всяка успешно приета транзакция ще получите потвърждение по SMS и имейл. Детайлите за всяко едно плащане, което сте направили през интернет портала MyTelenor, са ви винаги под ръка в секция История на плащанията.

В случай че мобилната/фиксирана услуга е била спряна поради просрочено плащане или надвишен кредитен лимит, то тя ще бъде автоматично включена след заплащане на дължимата сума.

Ползването на услугата Онлайн плащане е напълно безплатно след регистрацията в интернет портала MyTelenor. Възможно е банката-издател на картата, с която се извършва онлайн плащане, да начислява определени такси/комисионни за плащане на POS терминал с кредитна/дебитна карта. За повече информация е необходимо да се обърнете към банката-издател на вашата карта.

Услугата Онлайн плащане е достъпна след регистрация и вход в интернет портала MyTelenor за всички частни и корпоративни клиенти на абонаментни планове на Теленор.