Онлайн зареждане на Предплатен план с кредитна/ дебитна карта

Вие сте тук

Онлайн зареждане на Предплатен план с кредитна/ дебитна карта

Заредете кредит директно от своята дебитна или кредитна карта? Бързо лесно и по всяко време, през интернет портала MyTelenor.

С онлайн услугата имате възможност да заредите кредит по вашата или на някой друг предплатена карта, сигурно и по всяко време 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Достатъчно е да посетите уеб портала MyTelenor и да изберете сума между 8 и 99 лв., с която да заредите кредит на избран предплатен номер.

За да използвате услугата Онлайн зареждане на предплатени карти, е необходимо да имате регистрация в MyTelenor портал и да разполагате с кредитна или дебитна карта с логото на Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro или БОРИКА.

Когато презареждате онлайн с кредитна или дебитна карта, е полезно да знаете:

Онлайн операциите са с висока защита

Трансакциите между уеб портала MyTelenor и платежния сървър на БОРИКА, на чиято страница вие въвеждате картовите данни за авторизация на презареждането, се осъществяват чрез защитена криптирана връзка (SSL).

  • Винаги ви информираме

    За всяка успешно приета трансакция ще получите SMS или имейл потвърждение. Предплатения номер, за който е направено презареждането на кредит, също ще получи SMS известие за сумата, с която е увеличен неговият кредит.

Следите презарежданията

Детайлите за всяко зареждане, което сте направили през уеб портала MyTelenor, както и издадените фактури, са винаги на ваше разположение в секция „История на зарежданията“. Имате възможност да заявите издаване на подписана електронна фактура за физическо или юридическо лице за всяко презарежда

Услугата Онлайн зареждане на кредит чрез MyTelenor портал е напълно безплатна след регистрация.

Възможно е банката-издател на картата, с която се извършва онлайн презареждането, да начислява определени такси/ комисионни за плащане на POS терминал с кредитна/ дебитна карта. За повече информация е необходимо да се обърнете към банката-издател на вашата карта

Заредете кредит директно от своята дебитна или кредитна карта. Бързо лесно и по всяко време, през интернет портала MyTelenor.

С онлайн услугата имате възможност да заредите кредит по вашата или на някой друг предплатена карта,  сигурно и по всяко време 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Достатъчно е да посетите уеб портала MyTelenor и да изберете сума между 8 и 99 лв., с която да заредите кредит на избран предплатен номер.