Презареждане на предплатен план с cash refresh

Вие сте тук

Презареждане на предплатен план с cash refresh

Презареждайте точно толкова, колкото ви е нужно!

Вече не е нужно да се съобразявате с това какви ваучери се продават в магазините или пък какви стойности за презареждане са допустими през банкомат, интернет и т.н.

С услугата Сash Refresh можете да презареждате кредита по предплатената ви карта, колкото често искате, според вашите потребности.

С Cash Refresh можете да презаредите кредит по предплатената ви карта със суми от 8 лв. до 99 лв. (кръгло число) в магазините от търговската ни мрежа, обозначени със стикер Cash Refresh. Стъпките са следните:

  • На касата в магазина ще получите талон, в който вписвате номер и сумата за презареждане.
  • След като продавач-консултантът въведе номера и сумата за презареждане, ще получите касова бележка за извършената услуга.
  • След направеното презареждане, ще ви информираме с потвърждаващ SMS.

Услугата е достъпна за всички, които желаят да презаредят кредита на потребител/и на предплатен/и планове от Теленор, без ограничение в броя на мобилните номера.
Ако към предплатения план на потребителя, чийто кредит се презарежда, е предвидено да получава специални условия при презареждане, то с презареждане Сash Refresh, потребителят ще получи съответните такива.

Услугата е безплатна. На касата се заплаща единствено сумата за презареждане на кредита.

Презареждане на кредит с ваучерите-подарък Pass на Sodexo

Можете да презареждате кредит по предплатената ви карта и с ваучерите-подарък Pass на Sodexo. Ако сте получили такъв ваучер, бихте могли свободно да го използвате в магазините от търговската ни мрежа, обозначени със стикер „Подарък Pass на Sodexo“.

  • Ваучерите Подарък Pass на Sodexo можете да ползвате като разплащателно средство за покупка на определени продукти и заплащате услуги, които се предлагат на цена в брой.
  • Услугата е предназначена за всички притежатели на ваучери Подарък Pass на Sodexo, като покупката е до номинала на притежавания ваучер или чрез доплащане в лева до стойността на избрания продукт или услуга.
  • Връщане на суми при плащане с тези ваучери не се допуска.