Върни и вземи

Просто е. Ела в магазин на Теленор и ни донеси своя стар iPhone!
Ние ще го оценим и ще ти дадем ваучер за неговата остатъчна стойност, за да си вземеш последния модел - iPhone 11.
до174,00лв.

iPhone 6S Plus
128GB

до235,00лв.

iPhone 7 Plus
32GB

до296,00лв.

iPhone 8
128GB

до445,00лв.

iPhone X
64GB

до523,00лв.

iPhone Xs
64GB

до523,00лв.

iPhone XR
128GB

до607,00лв.

iPhone Xs Max
256GB

Дори старото ти устройство да не е с марката Apple, услугата Върни и вземи е подходяща и за теб. Свали файла и виж цените на повече от 5000 модела устройства от всевъзможни марки, който изкупуваме.

ЗАЩО ВЪРНИ И ВЗЕМИ?

ГАРАНТИРАНО ИЗКУПУВАНЕ

Ние винаги ще сме насреща, когато и да посетиш наш магазин. Изкупуването на телефон по "Върни и вземи" зависи само от твоето желание и дали си доволен от цената, която ти предлагаме. Хубаво е да знаеш, че вече изкупуваме телефони с различни повреди и дефекти.

СИГУРНОСТ

С "Върни и вземи" няма риск да станеш жертва на измама и некоректност. Предлагаме услуга, при която е напълно сигурно, че ще получиш стойността на устройството ти. При това веднага!

БЪРЗО И ЛЕСНО

Времето е пари, а продажбата на стария ти телефон може да се превърне в истински кошмар. Изчакване на оферти, организиране на огледи и какво ли още не. При нас всичко приключва в едно посещение на магазина. А можеш и да си тръгнеш с нов телефон веднага. При това и много изгодно ако комбинираш ваучера с най-новите ни промоции например.

ЕКОСЪОБРАЗНОСТ

Вместо да е поредното на купчината или да събира прах в шкафа, старото ти устройство може да е от голяма полза при производството на нова електроника. Ние работим с партньори в сферата на рециклирането и всяка частица от твоя стар телефон ще бъде използвана оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена.

1. Идваш в магазин на Теленор и заявяваш желание да върнеш стария си смартфон срещу ваучер за бъдеща покупка.
2. Служителят в магазина отговаря на питанията ти и оценява телефона ти по предварително зададени критерии, като марка, модел, година на производство и състояние.
3. След оценката получаваш оферта с цена за изкупуване на устройството. Ако се съгласиш с тази оферта и подпишеш всички необходими документи, получаваш електронен ваучер като SMS.
4. Ваучерът има уникален код с остатъчната стойност на смартфона ти.
5. Можеш да ползваш ваучера при покупка в брой или на лизинг на ново устройство или аксесоар в магазин на Теленор.


КАКВО ПЕЧЕЛИШ?

Осребряваш остатъчната стойност на стария си телефон, таблет или смарт аксесоар.
Освобождаваш се от нещо старо бързо, лесно и рентабилно, за да си вземеш нещо ново, благодарение на получената стойност.
От теб зависи кога и за какво ще използваш стройността на старото си устройство.
Ваучерът върни и вземи може да се превърне в чудесен подарък или жест към твой близък или приятел.

Предложената изкупна цена на устройствата представлява максималната такава за посочения модел с оглед конкретното състояние на връщаното устройство, съгласно условията на услугата "Върни и вземи". При връщане на повече от едно устройство, ваучерите не могат да се комбинират, освен ако в условията на конкретна кампания не е посочено друго.

Изкупната цена на дадено устройство може да варира според неговото общото състояние. Виж от какво зависи тя и как се променя:

Работещо устройство

Устройството е в цялостно добро състояние. Допустимо е да има дълбоки драскотини и да изглежда износено. Не се приема да има счупвания или липсващи части.

0% намаление от цената

Физически щети по устройството

Устройството има щети като счупено/спукано стъкло на екрана, но самият дисплей трябва да работи. Устройството има пукнатини/счупвания по корпуса, недобре работещи бутони, изискващи упражняване на допълнителна сила при натискане, проблеми с високоговорителя или микрофона, липсващи или разхлабени части на екрана.

-35% намаление от цената

Проблеми с екрана

Счупен екран, тъчскрийн, сериозно обезцветяване, изгаряния или точки по екрана.

-70% намаление от цената

Без захранване

Устройството не се включва или изписва грешка при reset/restore, вградената вътрешна батерия не се зарежда, портът за зареждане на работи или има дефект.

-90% намаление от цената

Cloud заключване

iCloud в случаите на Apple устройство е активен и клиентът не е излязъл от акаунта си.

-90% намаление от цената

Всеки може да върне устройство и да получи остатъчната му стойност под формата на ваучер, като няма задължение да бъде клиент на Теленор. Също така всеки с Върни и вземи ваучер може да го използва при покупка на ново устройство от Теленор. Единствено условие, за възползване от услугата е клиентът да е пълнолетно лице и да не е под запрещение.
Не всички устройства имат остатъчна стойност. Причините могат да бъдат както механични, така и зависещи от моментната му пазарна стойност, марка и година на производство. Въпреки това, при желание от страна на клиента може да бъде върнато и устройство без остатъчна стойност, за да бъде рециклирано.
При връщане на повече от едно устройство, за всяко върнато устройство се издава отделен ваучер. Единствено изключение са случаите, в които се комбинират до 5 устройства, минимум едно от които е с марката Apple.
Всеки ваучер Върни и вземи може да се използва при покупка на ново устройство единствено самостоятелно, като различни ваучери не могат да бъдат комбинирани, освен в случаите когато в условията на конкретната кампания не е посочено друго.
Всеки Върни и вземи ваучер е със срок на валидност от 1 година, освен в случаите когато въпросният ваучер е обвързан с конкретна кампания и му е определен друг срок на валидност.
Ваучерът Върни и вземи не е персонален и може да бъде предоставен за използване на лице, различно от лицето сключило сделката за изкупуване на устройство, срещу която той е издаден.
Стойността на ваучер Върни и вземи не може да бъде използвана на части, т.е. един ваучер се използва изцяло при покупката на едно устройство или аксесоар.
Ако след покупка с използване на ваучер Върни и вземи остане неизразходена сума по ваучера, нейната равностойност не може да бъде използвана за друга покупка и се губи.

Допълнителна информация:

Остатъчна стойност е стойността, която дадено устройство е запазило и за която даденото устройство може да бъде изкупено. Остатъчната стойност зависи от годината на производството, марката, модела и неговото състоянието към момента на изкупуване. В някои случай дадено устройство може да няма остатъчна стойност, т.е остатъчната му стойност да е равна на нула.

Чрез услугата „Върни и вземи“ се заплаща остатъчната стойност на дадено устройство, посредством електронен ваучер, изпратен до посочен от клиента мобилен телефонен номер. Стойността на електронния ваучер може да се използва само в магазинната мрежа на Теленор България ЕАД, за еднократно закупуване или лизинг на нови стоки до размера на стойността на ваучера, чрез предоставяне на уникалния му идентификационен код, в срока и условията валидни за конкретния ваучер.
Парична равностойност или остатъчна стойност на сумата по ваучера, след направена покупка, ако има такава, не се възстановява.

За да се възползва от услугата „Върни и вземи“, клиентът гарантира и декларира, че е собственик на устройството или че е редовно упълномощен от законния собственик на устройството за прехвърляне на собствеността върху него. В случай, че въпреки предоставената декларация са предявени претенции пред Теленор от трети лица, по отношение на собствеността на устройството, то договорът се разваля автоматично и клиентът следва да възстанови използваната стойност на електронния ваучер.

След предаването и приемането на устройството в рамките на условията на услугата „Върни и вземи“, правото на собственост върху устройството се прехвърля от клиента и клиентът се отказва от каквито и да е бъдещи претенции и права към устройството или каквито и да е елементи, съдържащи се в него.

Клиентът се съгласява, че носи пълна отговорност за създаването на резервно копие на каквито и да е файлове, игри, снимки, музика, данни и лична информация преди прехвърляне на собствеността на устройството. Клиентът следва да декларира, че е приел необходимите действия за премахване и изтриване на всички данни, които са лични или поверителни от устройството – (1) за устройства с марка Apple – указанията на Apple за изтриване на данни, съхранение на данните в iCloud или друго резервно копие и възстановяване на фабричните настройки на устройството; (2) – за други производители – указанията за изтриване на данни, облак или друго резервно копие и възстановяване на фабричните настройки на устройството.

Клиент, който се възползва от услугата „Върни и вземи“ е отговорен за изтриването и премахването на всякакви лични данни от устройството, в това число СИМ картата и евентуално други карти памет, използвани от него в устройството. За избягване на всякакво съмнение Теленор не носи отговорност за неполагане на дължимата грижа по отношение на изтриването на личните данни в устройството от страната на клиента.