Онлайн защита в мрежата на Теленор

Какво получаваш:

Защита

Филтриране и защита от опасности в интернет

3 месеца

ползваш услугата без допълнително заплащане

МyTelenor App

Активираш и управляваш лесно през приложението MyTelenor

За кого?

За абонати на мобилни услуги на Теленор

*Няма нужда да инсталираш допълнително приложение.

Активирай с един клик Онлайн защита в мобилната мрежа и сърфирай безопасно.

видове дигитални заплахи

Интернет трансформира света, в който живеем. Считаното за невъзможно вчера е детска игра днес. Но по същия начин, както всичко вече е на върха на пръстите ни, така и самите ние сме неподозирано близо до недоброжелатели в онлайн пространството.


Да, интернет прави всичко достъпно, но замислял ли си се дали си защитен, докато сърфираш? Истината е, че интернет мрежата носи забавление и нови знания, но и много възможности за дигитални заплахи като Зловреден софтуер, Вирус, Червей, Phishing & Pharming, Хакове на следващо ниво.

Описание

Защитата е винаги актуална

Ние постоянно обновяваме щита срещу заплахи в интернет директно в мрежата на Теленор. Грижим се да поддържаме защитата актуална, за да не се притесняваш и да браузваш сигурно на воля.

Предупреждение вместо блокиране

Твоята интернет защита няма да блокира опасностите, но ще те предупреди, когато такава бъде засечена. Ти ще решиш дали искаш да продължиш към опасното съдържание.

Активирай лесно и бързо през приложението MyTelenor

Активираш защита само с един клик. Сложна инсталация вече не е нужна. Няма нужда да се регистрираш или да сваляш допълнително защитен софтуер. Браузвай безопасно в интернет!

За всички операционни системи

Защитата работи в мрежата на Теленор с всички смартфони и таблети, без значение от операционната система на твоето устройство. И още нещо - всеки смартфон или таблет може да стане безопасна hotspot зона.

Статистика

В приложението MyTelenor можеш редовно да следиш заплахите, от които сме те спасили. Имаш възможност и да прегледаш статистиките за различни периоди. Поверителността на твоята информация е защитена. За да ти покажем всички данни, ние обработваме само блокираните заплахи, а не конкретни интернет страници.

Колко струва?

Онлайн защита в мобилната мрежа е на цена 1.20 лв/месец., като можеш еднократно да се възползваш от 3 месеца тестов период без заплащане.


Как можеш да активираш услугата?

MyTelenor App

Най-близкия магазин

Активация и управление на услугата

1.Влизаш в MyTelenor
2.Кликваш на меню Услуги и Онлайн защита
3. Избираш пакет за теб или твой близък
4. Цъкваш Активирай и готово
5. Ти си защитен! Управлявай сам!

Всеки наш консултант може да ти демонстрира услугата и да ти покаже колко лесно е да я управляваш. Тествай сам на място и браузвай спокойно в интернет!

При първоначално активиране на услугата Онлайн защита в мобилната мрежа ти предоставяме 3-месечен тестов период без допълнително заплащане. Тестовият период е валиден еднократно. Услугата е валидна за абонаментни планове с включени мобилни данни.

1.Влизаш в MyTelenor
2. Кликваш на меню Услуги и Онлайн защита
3. Меню Настройки
а. Меню Защита в интернет
б. Меню Филтриране по категории
в. Меню Разрешен и Забранен списък
4. Меню Статистики

Сърфирай спокойно в интернет, защото си защитен с Онлайн защита в мобилната мрежа. Вече няма нужда да се притесняваш от зловредни уебсайтове, софтуери и вируси, тъй като те се разпознават и спират от филтри в мрежата на Теленор, като те предупреждаваме.

Сам управлявай категории с неподходящо съдържание - избери от списък с предложени категории кое съдържание е неподходящо за теб и то ще бъде филтрирано.

Сам може да включиш различни интернет страници в списъците, така че да си сигурен, че можеш да достигаш до тях или ограничиш.

Може да разглеждаш статистки за различни периоди. Яко, а?


FAQ

Онлайн защита се управлява чрез приложението MyTelenor и не е нужно да инсталираш друго приложение, за да разчиташ на защитата от Онлайн защита.

Не, проверките през мрежата осигуряват ефективен контрол върху мрежовите компоненти на Теленор. Това означава, че скоростта на интернет връзката няма да бъде намалена, ако използваш Онлайн защита.

Можеш да активираш като избереш секция Услуги в приложението MyTelenor, след това Онлайн защита и се запознаеш с условията на услугата.

От услугата

Управлението на Онлайн защита е в приложението MyTelenor, можеш да деактивираш след като достъпиш услугата.

Ако избереш отказ от услугата Онлайн защита, то тя ще остане активна до края на платения период, след което ще се деактивира автоматично.

От Съгласието

Можеш да оттеглиш даденото Съгласие, валидно за Онлайн защита и през приложенито MyTelenor. Имай предвид, че при оттегляното му, услугата ще бъде деактивирана моментално и ти няма да може да разчиташ на защита в интернет от Онлайн защита.

За да работи и да те предпазва услугата Онлайн защита на Теленор използва информация, свързана с трафика.

Ти си предпазен в мрежата на Теленор, но трябва да знаеш, че Онлайн защита работи с HTTPS сайтове, които се хостват на сървъри използващи разширението SNI на протокола за криптиране TLS. Тъй като не всички сървъри използват SNI, не можеш да гарантираме, че предоставяме пълна защита на HTTPS сайтове.

Краткият отговор е не. Ако си на публична мрежа (wifi) или ползваш всяка друга мрежа освен Теленор, услугата Онлайн защита няма да работи.

Може да прочетеш Характеристики и условия за ползване на услугата Онлайн защита тук.