Програма „Смартфон за всички“

Ние в Теленор знаем колко важно е да общуваш лесно, удобно и интерактивно. Особено в днешния динамичен свят.
Затова създадохме програма "Смартфон за всички".Затова създадохме програма "Смартфон за всички". С нея искаме да направим използването на смартфони и таблети още по-лесно и достъпно за всеки от вас.
На тази страница ще ти разкажем повече за програмата и нейните основни предимства.

 

Смартфон от ден едно –
на лизинг или в брой

Когато купуваш устройство, имаш право на избор.. Можеш да заплатиш желания смартфон или таблет в брой или да разсрочиш плащанията си във времето, като вземеш устройството на лизинг. Дори ако си нов клиент, също можеш да си вземеш смарт устройство на лизинг от ден едно – при сключване на първия договор с Теленор, след извършване на кредитна оценка*. Настоящите ни клиенти, както и досега, ще могат се възползват от тази възможност при продължаване на срока на съществуващ договор.

Ако вече ползваш абонаментен план от Теленор и искаш да вземеш устройство на лизинг, можеш да го направиш според приложимите условия.

*Кредитна оценка

При сключване на нов договор, заедно с възползване от предложение за устройство, всеки частен клиент, нов или настоящ, подлежи на кредитна оценка. В зависимост от направената кредитна оценка, Теленор може да изиска предплащане на месечни абонаменти, да предложи друго устройство или да бъде закупено на цена в брой.

Допълнителен лизинг

Харесал си нов смартфон, но вече си закупил или взел на лизинг устройство в началото на твоя текущ договор за мобилни услуги. Или си харесал страхотен нов смарт аксесоар, който искаш да вземеш на лизинг. Няма проблем. Представяме ти Допълнителен лизинг по време на договора. С тази нова възможност можеш да вземеш допълнителeн смартфон на лизинг или смарт аксесоар на лизинг, когато имаш нужда от него, без да си ограничен от рамките на настоящия си договор за мобилни услуги. Вноските изплащаш заедно с твоята месечна сметка, а може да се възползваш и от възможността да ги намалиш, като заплатиш първоначална вноска. За да се възползваш от това предложение, не се налага да променяш абонаментния си план или да удължаваш срока на твоя договор за мобилни услуги. При сключването на договор за Допълнителен лизинг се извършва кредитна оценка*.

*Кредитна оценка

При сключване на договор за Допълнителен лизинг всеки частен клиент подлежи на кредитна оценка. В зависимост от направената кредитна оценка, Теленор може да изиска заплащане на първоначална вноска по договора за лизинг, да предложи друго устройство или комбинация от двете.

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Теленор, абонат на Теленор поне от 10 (десет) месеца и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени. Договорът за този номер следва да е сключен преди повече от 30 дни.
Абонаментният план на номера, към който си взел Допълнителен лизинг, не се променя при сключване на договора за лизинг. Не е необходимо и продължаване на срока на текущия договор за мобилната услуга.
Може да вземеш само един смартфон или смарт аксесоар при условията на Допълнителен лизинг. Ако желаеш да активираш нов Допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.

Лизинг с първоначална вноска

Това е нов и гъвкав начин да получиш устройство на лизинг, който Теленор за първи път предлага на своите частни клиенти – нови и настоящи.

При него заплащаш в брой част от цената на избрания смартфон или таблет като първоначална вноска, а остатъка от цената – на месечни вноски. При сключването на договора за лизинг се извършва кредитна оценка*.

Предимствата? Заплащайки част от цената на желания смартфон или таблет още в самото начало, си осигуряваш по-ниска месечна вноска впоследствие и по-ниска крайна цена на устройството. Освен това, лизингът с първоначална вноска може да бъде удобен начин за плащане, ако си избрал среден или висок клас устройство.

Модерни и достъпни смартфони

При нас ще откриеш богат избор на смартфони от различни производители. В зависимост от това какъв смартфон си търсиш, предлагаме разнообразни по характеристики и цени устройства. Освен известните модели на любимите ти марки, Теленор представя и Теленор Смарт G4. Той е специално създаден за клиентите ни, които търсят възможно най-добър баланс между характеристики и цена.

Ако вече си харесал смартфон, но искаш първо да го изпробваш, заповядай в някой от нашите магазини. Там в приятна и модерна обстановка можеш да тестваш на живо актуалните ни модели

Собствен Теленор Сервиз

Знаем колко важно е винаги да си онлайн, дори ако смартфонът ти се счупи. Затова разполагаш с Теленор Сервиз.

Освен че ще се погрижим за твоя смартфон бързо и с нужното внимание, за времето на ремонта ние ще ти предоставим резервен телефон от същия клас – напълно безплатно, ако е налично устройство към момента, в който се възползваш от услугите на Теленор Сервиз. За всички модели смартфони предоставяме телефон за временно ползване, който е на твое разположение с любезното съдействие на нашите партньори от Huawei, а ако използваш iPhone – ще получиш iPhone като резервен смартфон.

От тази услуга може да се възползва всеки клиент на абонаментен план от Теленор, независимо от използвания апарат и вида на повредата.

Научете повече

Телефон за времето на ремонта

Ако ползваш абонаментен план от Теленор, ние ще ти предоставим телефон от същия клас, за да можеш да общуваш пълноценно, докато твоят телефон се ремонтира. Важно е да знаеш, че резервните телефони се предоставят спрямо наличността им в съответния магазин на Теленор (партньорските магазини не предлагат резервни телефони) и също така, че носиш отговорност за временно предоставеното устройство.

Освен това, ние ще те информираме с SMS за най-важните етапи от ремонта на твоето устройство. И все пак, ако решиш да провериш какво се случва със смартфона ти, по всяко време можеш да го направиш на нашата страница Теленор Сервиз.

Теленор Пренос

И за да разполагаш с твоите контакти, данни, снимки и др., ние ще се погрижим да ги прехвърлим от твоя апарат на временния, който ти предоставяме за времето на ремонта. Така, въпреки че ползваш друг телефон, всичко важно и ценно за теб ще си е на мястото.

Научете повече

"Смартфон за всички" - 40 сек

Програмата на Теленор "Смартфон за всички" ти предоставя богат избор от модерни и достъпни смартфони, възможност за лизинг от първия ден на договора и собствен сервиз, ако телефонът ти се нуждае от ремонт.

Вижте видеото в Youtube