Защо Теленор?

4G вече във всички градове с над 5000 души

Когато през декември казахме, че 4G мрежата лети не се шегувахме ни най-малко. Сега, 4 месеца след старта й, 4G мрежата на Теленор вече покрива всички населени места с население над 5000 души и осигурява бърз пренос на данни за 75% от населението на България.

Виж повече

HBO GO и Telenor

Любимите ти филми и сериали с 4G мрежата на Теленор и HBO GO

HBO GO е онлайн услуга за видео стрийминг и вече е част от портфолиото на Теленор. Благодарение на нея и нашата 4G мрежа ще можеш да се насладиш на филми и сериали през твоето устройство с високо качество.

Виж повече

Смартфон за всички

Ние в Теленор знаем колко важно е да общувате лесно, удобно и интерактивно. Особено в днешния динамичен свят. Затова създадохме програма „Смартфон за всички“. С нея искаме да направим използването на смартфоните още по-лесно и достъпно за всеки от вас.

Виж повече

Всички клиенти са важни за нас

Всеки един от вас, нашите клиенти, е еднакво важен за нас. Затова, ще се стремим да предоставяме атрактивните си оферти както за нови, така и за клиенти, които подновяват своя договор или искат да добавят телефон към абонаментния си план.

Виж повече

Ние в Теленор ценим твоя глас

Ние в Теленор вярваме, че твоят глас е ценен, за да усъвършенстваме услугите, които ти предлагаме. Затова със SMS от номер 1700 периодично търсим обратна връзка от теб за нашето обслужване. Твоето мнение ни помага да бъдем по-добри. Лесно е да отговориш, а твоят SMS към номер 1700 от България е безплатен.

Нова фактура

Можете да следите детайли от вашия план, потребление, закупени пакети и още, независимо по какъв начин получавате месечната си сметка – на хартиен носител или през MyTelenor.

Виж повече

SIM карта 3в1

С иновативното решение 3в1 SIM имате различни по размер SIM карти в една пластика – нано, микро и стандартна, които можете да сменяте сами ? безплатно и без да посещавате магазин.

Виж повече

My Menu

Представяме ви My Menu – менюто, от което купувате пакети, променяте номера от група За приятели, ползвате разнообразни услуги, проверявате своята сметка, използвани пакети, кредитен лимит и още...

Виж повече

MyTelenor

Всичко, което ви интересува, е на един клик разстояние и удобно за четене дори през вашия смартфон. Приятно сърфиране в света на Теленор!

Към MyTelenor

 

Нови магазини

Посетете новите магазини на Теленор. Освен с обновен външен вид, те ще ви изненадат и със специална концепция, подчинена на стремежа ни да предлагаме възможно най-добрите услуги и висок клас мобилни устройства. В приятна и модерна обстановка тук можете да изпробвате някои от най-актуалните смартфони, да изберете подходящ абонаментен план или друг тип услуга. Само попитайте някой от нашите продавач-консултанти.

Намери магазин