Капитал

Вие сте тук

Капитал е българско издание за политика, бизнес и икономика. Капитал е за създаващите стойност - предприемачи, професионалисти, експерти, граждани с позиция. За тях Капитал селектира най-важните събития и обяснява какво наистина се случа, защо се случва и какво следва. Капитал дава фактите компетентно и точно, представя аргументирана позиция, за да може информацията да е полезна за вземането на информирани решения за бизнеса или личния просперитет.

Можете да изберете между два плана за достъп, в зависимост от нуждите Ви: Капитал или Капитал PRO.

Дигиталният достъп до Капитал, предоставян от Теленор, включва статиите на capital.bg, включително архив и допълнителни издания в Библиотеката на capital.bg.

Капитал PRO надгражда съдържанието с ежедневни бизнес новини, детайлни доклади, финансова информация за организации и индустрии, както и предоставя отстъпка за всички събития, които са организирани от изданието Капитал.

Достъпът до Капитал и Капитал PRO е възможно чрез различни канали: уебсайт или чрез мобилно приложение.

Чрез дигитален достъп до Капитал през capital.bg, получавате:
Седмичник - всеки петък най-важното от седмицата с поглед напред - темите на Капитал са най-едро - среда, бизнес, лични финанси. Всеобхватен поглед върху актуалните теми, както и експертни анализи върху акцентите през изминалите дни.
Текущо съдържание и архив на Капитал – достъпни на компютър или телефон. Capital.bg има и допълнителни инструменти като Библиотеката на Капитал, в която може да търсите и четете всички издания с онлайн инструмент K:reader.

Освен горното съдържание, с Капитал PRO имате достъп още до:
Бизнес новини - всекидневни бизнес новини под формата на кратки емисии. Емисиите са в началото и края на работния ден и уикенд емисия със съдържанието на Седмичника.
Бизнес доклади - Класации (Капитал 100, Гепард и т.н.) и анализи на сектори е съдържанието на поредицата от около 10 книжки, разработени специално за бизнес абонатите и даващи по-дълбок поглед в секторите и информация и анализ на фирмите в икономиката. Докладите са достъпни онлайн от Библиотеката на Капитал - capital.bg/biblioteka.
КАПИ - Капи е онлайн масив с финансова информация за фирми и индустрии. С КАПИ можете да търсите и извличате неограничено данни и справки за анализ. Масивът съдържа информация за над 200 000 фирми и данни за последните 6 години.
20% отстъпка за събитията, които се организират от изданието Капитал.

Активирайки Капитал или Капитал PRO през Теленор, Вие получавате първия месец след активацията безплатно и след това плащате своя абонамент на месечна база.

Активирайте достъп до Капитал:

1. Влезте в приложението MyTelenor.
2. Изберете кой допълнителен пакет предпочитате: Капитал или Капитал PRO.
3. Активирайте услугата като допълнителен пакет.
4. Влезте в уебсайта capital.bg, изберете бутона „Вход“ и след това опцията „Вход с Теленор".
5. При влизане във Вашия профил, следва да потвърдите телефонния си номер с кода, който ще получите с SMS.
6. Там следва да се запознаете с общите условия на доставчика на услугата и да ги приемете.
7. Преди да започнете да четете Капитал или Капитал PRO е необходимо да въведете адреса на Вашата електронна поща, за да ползвате всички функционалности от доставчика.


Услугата е достъпна в България, както и в роуминг в рамките на ЕС за потребители, които временно пътуват извън територията на България.

Капитал е онлайн услуга за достъп до бизнес съдържание, която се предоставя от трето лице „Икономедиа“ АД . Във връзка с това, Теленор не носи отговорност за наличието на уебсайта и/или приложенията, през които се предоставя услугата или на съдържанието в него.

Потребителят няма право да разпространява услугата и съдържанието в нея на трети лица, в това число за каквито и да е търговски или публични цели, както и на търговски или обществени места.