Survey On Tablet

Вие сте тук

Survey On Tablet

За да знаете какво мислят

хората за бизнеса Ви.


Ако желаете да научите повече за бизнес услугите ни, моля попълнете формата.

Към формата

От 18 юли до 30 септември всички корпоративни клиенти могат да се абонират за план „Survey Оn Тablet пакет“ при следните стартови условия:

Достъп до 4G
MB общо за България и зона ЕС 1500 MB
Лиценз за Survey On Tablet 1 лиценз
Месечен абонамент 15,83 лв.*
Устройство на преференциална цена
Таблет Prestigio Wize 3418 8
0,83 лв.**

* След 30 септември 2018 г. стандартната цена на месечния абонамент за плана „Survey On Tablet пакет“ е 17.99 лв. без ДДС.

** Цената на таблета се заплаща еднократно в брой при подписване на нов 2-годишен договор за план „Survey On Tablet пакет“ при посочените условия или до изчерпване на количествата. Закупуването на таблета е само при желание от страна на клиента. Цената на таблета не е включена в месечния абонамент за плана „Survey On Tablet пакет“. Клиентът може да избере да закупи друго устройство според стандартната ценова листа на оператора.

Абонаментен план „Survey On Tablet пакет“ се предлага при подписване на срочен договор за мобилни услуги за 24 месеца.
Първият месечен абонамент се определя пропорционално на дните, оставащи до датата на фактуриране.
Ползването на 4G мрежата на Теленор е възможно със съвместими SIM карта и устройство, в зона на 4G покритие, за срока на договора.
Допълнителният пакет „Добави HBO GO“ не може да се ползва с абонаментния план “Survey On Tablet пакет“

Включените на месец МВ за България и зона ЕС се предоставят в пълен размер още от първия месец, независимо от дните, оставащи до датата на фактуриране.

Включените на месец MB за България и зона ЕС, които не са изразходени през съответния отчетен период, не се прехвърлят в следващ.

След изчерпването на включените на месец МВ в абонаментния план, клиентът може да закупи допълнителен пакет „Добави“ с МВ на максимална скорост с валидност до края на съответния отчетен период, през мобилното приложение MyTelenor.

Минималното първоначално таксуване е 1 КВ, а интервалът на последващо таксуване е 1 KB.

Интернет трафикът се реализира само през точка за достъп (Access Point Name, APN) - telenorbg.

След изчерпването на включените в абонаментния план MB на територията на Република България на месец до края на съответния отчетен период скоростта на връзката пада до 128 kbps.

След изчерпването на включените в абонаментния план МВ в зона ЕС таксуването за последващото потребление се осъществява на мегабайт, съгласно актуалната ценова листа на Теленор.

Клиентът може да закупи допълнителни пакети за мобилен интернет в роуминг през мобилното приложение MyTelenor, след изчерпването на включените в абонаментния план МВ в роуминг за зона ЕС.

Мобилният интернет в роуминг в зони извън зона ЕС се тарифира и таксува спрямо стандартните цени в роуминг, съгласно цените в действащата ценова листа на Теленор. Клиентът може да закупи допълнителни пакети за мобилен интернет в роуминг през мобилното приложение MyTelenor.

* Зона ЕС включва Австрия, Белгия, Великобритания, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Гърция, Дания, Естония, Ирландия, Исландия, Испания, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Малта, Мартиника, Норвегия, Полша, Португалия, Реюнион, Румъния, о-в Сен Мартен, Словакия, Словения, Унгария, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Холандия, Хърватия, Чешка Република, Швеция.

Един лиценз е валиден за един таблет.

Услугата Survey On Tablet се предоставя в партньорство с трето лице и във връзка с това, „Теленор България“ ЕАД не носи отговорност за наличието на приложението и съхраняваната в него информация, за функциите или съдържанието на или в приложението.

Условия за ползване

Клиенти, сключили договор за нов срок от 24 месеца по абонаментен план „Survey On Tablet пакет“ ползващи съвместими SIM карта и устройство, и намиращи се в зона на покритие на 4G/LTE мрежата, могат да използват мобилен интернет чрез 4G/LTE мрежата на Теленор, до края на срока на своя договор.

Във всички останали случаи ползването на национални МВ става чрез 2G/ 3G мрежата на Теленор тук.

Смяна на абонаментен план не е разрешена преди изтичане на първоначалния срок на договора.

Първоначално определеният кредитен лимит за „Survey On Tablet пакет“ е 70 лв.

Неупоменатите в таблицата услуги се таксуват според действащата ценова листа на Теленор.

Чрез SurveyOnTablet вашите клиенти ще имат възможност по всяко време да предоставят своето мнение и оценка за предоставяните от Вас услуги и продукти, a Вие ще следите развитието на бизнеса си, контрoлирате качеството от разстояние, както и ще мотивирате своя персонал да бъдe проактивен.

Направете клиентите си доволни и получете предимство пред конкуренцията със SurveyOnTablet!


Без Ограничения

Вие не поставяте лимити пред бизнеса си - ние също. Вземете толкова устройства, колкото са Ви необходими, за да можете да управлявате Вашата бизнес мрежа. Дайте права за достъп до профила си на неограничен брой потребители. Създайте неограничен брой анкети с неограничен брой въпроси.

Персонализация и Брандиране

Промотирайте бранда си и покажете на клиентите си, че те са важни за Вас!

Библиотека с многоезични анкети

SurveyOnTablet ще Ви спести усилието да създадете професионална анкета. Решението предоставя огромна библиотека с анкети, включваща почти всеки възможен въпрос, който може да зададете на своите клиенти, преведен на повече от 25 езика.

Мобилност

Освен чрез таблетите, Вашите клиенти ще могат да изкажат мнението си дори през своите смартфони. За целта, решението Ви дава възможност да генерирате уникални QR кодове, които да принтирате и разпространите във Вашия обект..

Техническа поддръжка

24-часова телефонна поддръжка, осигурена от експертите на Теленор.

Мигновена сигнализация при оплакване

Получавайте предупредителни известия по имейл, когато клиентите Ви са недоволни. Така имате възможност да превърнете недоволните клиенти в доволни, още преди да са напуснали обекта Ви.

Офлайн режим

Услугата може да се използва и на места без интернет покритие, като при свързване на устройството, чрез което се ползва, към интернет връзка, събраната информация се обработва и е достъпна в потребителския интерфейс на услугата

Статистика

За да получите реален поглед върху Вашия бизнес, разполагате с подробна и задълбочена статистика чрез Инструментите за анализ, достъпни в потребителския интерфейса на услугата. –По този начин може лесно да генерирате и споделяте Вашите отчети.

Сигурност

Работен режим със защита срещу недобронамерени потребители. Със сигурния kiosk режим, можете да оставите устройствата дори на места без наблюдение, знаейки че неоторизирани потребители не биха могли да получат достъп до Вашите данни .


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител или да отправите запитване.

Център за обучение

Направете първи стъпки в приложението SurveyOnTablet

Вижте всички видеа

Можете да изберете дали да активирате само лиценз за ползване на услугата  или да закупите лиценз с мобилен интернет и таблет.
Услугата се предлага с месечен абонамент при сключване на договор за 12 месеца или 24 месеца.
Един лиценз е валиден за един таблет.
Услугата SurveyOnTablet се предоставя в партньорство с трето лице и във връзка с това, „Теленор България“ ЕАД не носи отговорност за наличието на приложението и съхраняваната в него информация, за функциите или съдържанието на или в приложението.
Условия за ползване