ALCATEL 3T (8) 4G

You are here

New
COMING SOON

ТАБЛЕТ ALCATEL 3T 8 4G Black

Your Selection

ТАБЛЕТ ALCATEL 3T 8 4G Black
369,90BGN
4G network

10 000 MB mobile internet

4 100 MB roaming in zone EU

Access to

Access to

See more

ТАБЛЕТ ALCATEL 3T 8 4G Black

Your Selection

ТАБЛЕТ ALCATEL 3T 8 4G Black
Cash:89,99BGN
Internet 20,99
20.99 BGN/month - 24 months
Soon you will have an option to buy as new customer but until then you are welcome in our stores.
Free delivery in Bulgaria
Active service upon request
Secured online payments
много красив таблет

Първокласен продукт

Съблазнително тънък и лек със своите 279 грама, Alcatel 3T 8 е идеалният спътник, когато си в движение. С изисканият му черен цвят и отличаващ се матов финиш, ще изглеждаш елегантно, където и да се намираш.

таблетът има много работи

Цялата скорост и всички инструменти, които ти трябват

Android Oreo, с 1 GB RAM и бърз 1.5 GHz четириядрен процесор, той ще ти помага да останеш продуктивен и да се забавляваш навсякъде. Alcatel 3T 8 идва с жив 8-инчов дисплей, 5-мегапикселова камера, 4G LTE свързаност и множество приложения за развлечения и производителност - на достъпна цена.

грижа за очите

С грижа за очите

Изключителният режим за грижа за очите на Alcatel 3T 8 намалява синята светлина, за да облекчи зрителната умора и предлага оптимизирана яркост и тоналност дори в най-екстремните условия на осветление - както през деня, така и през нощта.

Parent control

И вграден родителски контрол

Alcatel 3T 8 разполага с вграден режим за деца, разполагащ с панел за родителски контрол, който ти позволява да задаваш ограничения за времето на използване или да избираш кои приложения ще могат да използват децата ти.

Googe Lens

Светът под лупа

Google Lens ти позволява да търсиш това, което виждаш, да правиш неща по-бързо и да взаимодействаш със света около теб. Намери продукти онлайн, копирай и постави текст, научи повече за забележителностите, добавяй събития в календара си, идентифицирай растения или животни и още.

PlanMonthly feeLease pricePrice in cash
View more
Price in cash, without subscription 
Network
2G Network 
GSM,
850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network 
HSDPA
4G Network 
GPRS 
EDGE 
Body
Dimensions 
209.5 x 125 x 8.29 mm
Weight 
279 g
SIM card 
Micro SIM
Voice calls 
Display
Screen type 
IPS capacitive multitouch display, 1280 x 800 px
Screen Size 
20.3 сm, (8.0'')
Memory
Storage 
16 GB,
RAM 1 GB
Memory Card 
microSD, up to 128 GB
Camera
Camera 
5 MP
Features: 

Front camera - 2 MP

Features
OS 
Android,
Oreo™ (Go edition)
CPU 
1.5,
GHz
CPU Type 
Quad core,
MediaTek MT8765A
Sensors 
Accelerometer
Data
Bluetooth 
4.2
USB 
microUSB
WLAN 
Wi-Fi,
802.11 a/b/g/n
GPS 
Yes
Звук
3.5 mm Jack 
Battery
Battery Capacity 
4080 mAh

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .
Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.


Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на таблети в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи,  при: 

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и
закупуване на таблет и заплащането му в брой

Посочените цени на таблети без абонамент важат при закупуване на таблет без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.