HUAWEI MediaPad T3 (8) 4G

You are here

LIMITED AVAILABILITY

ТАБЛЕТ HUAWEI MediaPad T3 8 4G Grey

Your Selection

ТАБЛЕТ HUAWEI MediaPad T3 8 4G Grey
389,90BGN
4G network

10 000 MB mobile internet

4 100 MB roaming in zone EU

Access to

Access to

See more

ТАБЛЕТ HUAWEI MediaPad T3 8 4G Grey

Your Selection

ТАБЛЕТ HUAWEI MediaPad T3 8 4G Grey
Cash:79,99BGN
Internet 20,99
20.99 BGN/month - 24 months
Soon you will have an option to buy as new customer but until then you are welcome in our stores.
Free delivery in Bulgaria
Active service upon request
Secured online payments

Компактен дизайн – удобен за хващане

Таблет MediaPad T3 8 4G е изработен интелигентно, с мисъл за максимално удобство при ежедневна употреба. Можеш да го носиш навсякъде и да го ползваш на лекции и обучения, на бизнес срещи, вкъщи или кафенето, в спокойна домашна или в динамична работна среда. Заема скромно пространство, давайки простор за погледа и място на бюрото, като същевременно позволява удобно и бързо да скролваш, браузваш, водиш записки и преглеждаш всякакво съдържание. Тежи само 350 грама и излъчва технологична елегантност във всяка обстановка.

удобен таблет за работа в движение

Интуитивен и бърз

На таблет MediaPad T3 8 4G можеш бързо да стартираш видео, музика, онлайн игри, текстови файлове, необходими приложения и да достъпваш важно за момента съдържание мигновено. Така се концентрираш върху задачите и целите, а не върху настройките и управлението. И имаш пълен контрол над съдържанието на таблета. Можеш да го споделиш с приятел или с детето, без да се тревожиш за важните си файлове – те са защитени на сигурно място, което контролираш с приложението Smart Access.

защита на съдържание приложения за таблет MediaPad T3 8 4G

Гледай с удоволствие – работи с лекота

Операционната система Android Nougat, 4-ядреният процесор и двете камери на таблет MediaPad T3 8 4G – основна 5MP камера и предна 2MP селфи камера – ти осигуряват динамиката, необходима във всеки твой енергичен ден. Навсякъде и по всяко време разполагаш с пъргаво устройство, с което да работиш, сърфираш онлайн, преглеждаш важна информация, забавляваш се с онлайн игри на таблета. И понеже „по всяко време“ е много разтегливо понятие за един динамичен човек, таблет MediaPad T3 8 4G щади очите ти с дисплей с филтър за синя светлина и режим за слабо осветление, ако решиш да го ползваш до късно.

работа с таблет MediaPad T3 8 4G в движение
здрав таблет MediaPad T3 8 4G

Бъди себе си – таблет MediaPad T3 8 4G е защитен

Винаги трябва да внимаваш за своя таблет. Разбира се, невнимателното или направо брутално използване на таблета би го разрушило бързо, но… Все пак MediaPad T3 8 4G издържа и на малко по-свободно поведение от твоя страна. Тъй като таблетът е изработен от цяло парче алуминий и извивките са плавни, хардуерът е относително добре защитен. Това ти позволява да се концентрираш върху вихъра на деня си и просто… да бъдеш себе си.

PlanMonthly feeLease pricePrice in cash
View more
Price in cash, without subscription 
Network
2G Network 
GSM,
850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network 
HSDPA,
850 / 900 / 1900 / 2100
4G Network 
GPRS 
EDGE 
HSDPA 
42.2 Mbps
HSUPA 
5.76 Mbps
Body
Dimensions 
211.1 x 124.7 x 8 mm
Weight 
350 g
SIM card 
Nano SIM
Voice calls 
Display
Screen type 
IPS capacitive touchscreen, 16M colors
HD, 800 x 1280 px
Screen Size 
0,
20.3 сm, (8.0'')
Memory
Storage 
16 GB,
RAM 2 GB
Memory Card 
microSD, up to 128 GB
Camera
Camera 
5 MP,
autofocus
Features: 

Front camera - 2 MP

Features
OS 
Android,
v7.0 (Nougat)
CPU 
1.4,
GHz
CPU Type 
Quad core,
Qualcomm MSM8917
Sensors 
Accelerometer
Data
Bluetooth 
v4.1
USB 
microUSB v2.0
WLAN 
Wi-Fi,
802.11 b/g/n
Wi-Fi hotspot
Wi-Fi Direct
GPS 
with A-GPS, GLONASS
Звук
3.5 mm Jack 
Battery
Battery Type 
Non-removable
Battery Capacity 
4800 mAh

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .
Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.


Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на таблети в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи,  при: 

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и
закупуване на таблет и заплащането му в брой

Посочените цени на таблети без абонамент важат при закупуване на таблет без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.