SAMSUNG GALAXY TAB S3 9.7 4G

You are here

COMING SOON

ТАБЛЕТ SAMSUNG GalaxyTab S3 9.7 4G Black

Your Selection

ТАБЛЕТ SAMSUNG GalaxyTab S3 9.7 4G Black
1 239,90BGN
4G network

10 000 MB mobile internet

4 100 MB roaming in zone EU

Access to

Access to

See more

ТАБЛЕТ SAMSUNG GalaxyTab S3 9.7 4G Black

Your Selection

ТАБЛЕТ SAMSUNG GalaxyTab S3 9.7 4G Black
Cash:869,99BGN
Internet 20,99
20.99 BGN/month - 24 months
Soon you will have an option to buy as new customer but until then you are welcome in our stores.
Free delivery in Bulgaria
Active service upon request
Secured online payments

Изцяло нов стъклен дизайн.

Можеш да се наслаждаваш на елегантността на смартфон и всички предимства на таблет. Лъскавият гръб на Galaxy Tab S3 му придава първокласен вид и чувство на луксозност в ръцете ти.

дизайн на Galaxy Tab S3
Камерата на Galaxy Tab S3

Вълнение, нарисувано от остри детайли

Galaxy Tab S3 превръща гледането в почти осезаемо възприемане, в почти тактилно възприятие на заснетото – във вълнение от контакта с кристалния образ. Този таблет поддържа HDR видео, което заостря детайлите в изображенията и съживява цветовете. Сякаш картината се материализира пред теб, чрез отчетливите и рязко откроени детайли на образа. Гледането и изживяването са в един вълшебен визуален свят. В света на Galaxy Tab S3.

Галактика от игри, филми, неповторими сцени

Процесорът Snapdragon 820 създава нови представи за производителност, като стартира всичко мигновено и поддържа идеална гладкост и съвършен ритъм на изживяването. Заедно с графичната система Vulkan API процесорът на таблета превръща пакета с игри Galaxy Game Pack в необятна галактика от приключения и неповторими сцени.

Галактика от игри, снимки и клипове
Звукова система на Galaxy Tab S3

Звук, произвеждан с инженерна прецизност

Разработката на озвучаващата система на таблет Galaxy Tab S3 е плод на обединените умения на експертите от Samsung и звуковите инженери на AKG. Резултатът е иновативна система за озвучаване с 4 високоговорителя, която произвежда изчистен, плътен и многопластов звук. Но има и още. С помощта на AKG, Samsung са „тунинговали“ звука на таблета. Щом го завъртиш, системата премодулира звука така, че да остане ясен, отчетлив и балансиран, спрямо новата позиция на устройството. Също така системата настройва звука и според това, което си пуснал в момента на таблета.

Писането става естествено.

С новата писалка S Pen пишеш и се чувстваш сякаш пишеш с любимата си химикалка. Освен това, тя няма нужда от презареждане. С диаметър 9 мм, тя гарантира стабилен и удобен захват. Върха й е намален до 0,7 мм за най-изчистеното, най-естествено писане на ръка досега.

Рисувай с новата писалка S Pen
Батерия на Samsung Galaxy Tab S3

До 12 часа възпроизвеждане на видео

Galaxy Tab S3 е с издръжлива 6000 mAh батерия, която се зарежда много бързо. Без притеснение можеш да гледаш до 12 часа видео на таблета и да се отдадеш задълго на любимите си игри.

Network
2G Network 
GSM,
850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network 
HSDPA,
850 / 900 / 1900 / 2100
4G Network 
GPRS 
EDGE 
HSDPA 
42.2 Mbps
HSUPA 
5.76 Mbps
Body
Dimensions 
237.3 x 169 x 6 mm,
S Pen (In-box)
Weight 
434 g
SIM card 
Nano SIM
Voice calls 
Display
Screen type 
Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
1536 x 2048 px
Screen Size 
0,
24.6 сm, (9.7'')
Memory
Storage 
32 GB,
RAM 4 GB
Memory Card 
microSD, up to 256 GB
Camera
Camera 
13 MP,
f/1.9, autofocus, LED flash
Features: 

Front camera - 5 MP

Features
OS 
Android,
v7.0 (Nougat)
CPU 
2.15,
GHz + 1.6 GHz
CPU Type 
Quad core,
Qualcomm MSM 8996
Sensors 
Fingerprint sensor, accelerometer, gyro
Data
Bluetooth 
v4.2 with A2DP
USB 
Type C USB 3.1
WLAN 
Wi-Fi,
802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct
GPS 
with A-GPS, GLONASS
Звук
Alert Types 
Speakers tuned by AKG
3.5 mm Jack 
Battery
Battery Type 
Non-removable
Battery Capacity 
6000 mAh,
+ Fast Charging
PlanMonthly feeLease pricePrice in cash
View more
Price in cash, without subscription 

Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Теленор, при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца:
договор за лизинг и
договор за абонамент (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв), по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договорите .
Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответния абонаментен план.

Възможността за придобиване собствеността върху предоставеното за ползване устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Теленор най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.


Възможността за предоставяне на устройство на лизинг  на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от кредитната оценка.

Посочените цени на таблети в брой с абонаментен план на Теленор са валидни за частни клиенти, нови и съществуващи,  при: 

подписване на нов договор (за нова SIM карта или продължаване на съществуващ в последните 2 месеца от срока му или при изтекъл такъв) за срок от 12 или 24 месеца, по съответно посочените в раздела „Цени на продукта“ абонаментен план на Теленор и срок на договора; и
закупуване на таблет и заплащането му в брой

Посочените цени на таблети без абонамент важат при закупуване на таблет без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Теленор, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.

Промоционалната отстъпка до 150 лв. от цената на устройството важи за частни клиенти от 19.12.2017г. до 05.01.2017г. или до изчерпване на количествата и се предоставя при закупуването му заедно със сключване на нов 24-мес. договор за план Интернет 20.99 или Интернет 29.99. Размерът на отстъпката за конкретното устройство с някой от посочените планове е разликата между стара и нова цена. При сключване на договор за лизинг за устройството за срок от 24 месеца също се предоставя отстъпка пропорционално на лизинговите вноски, чийто размер може да се различава от отстъпката в брой със съответния план поради закръгляне и остойностяване на лизинга. Отстъпката не се предоставя при повторно сключване на договор за същия план за същия номер.