Върни и вземи

You are here

ЗАЩО ВЪРНИ И ВЗЕМИ?

ГАРАНТИРАНО ИЗКУПУВАНЕ

Ние винаги ще сме насреща, когато и да посетиш наш магазин. Изкупуването на телефон по "Върни и вземи" зависи само от твоето желание и дали си доволен от цената, която ти предлагаме. Хубаво е да знаеш, че вече изкупуваме телефони с различни повреди и дефекти.

СИГУРНОСТ

С "Върни и вземи" няма риск да станеш жертва на измама и некоректност. Предлагаме услуга, при която е напълно сигурно, че ще получиш стойността на устройството ти. При това веднага!

БЪРЗО И ЛЕСНО

Времето е пари, а продажбата на стария ти телефон може да се превърне в истински кошмар. Изчакване на оферти, организиране на огледи и какво ли още не. При нас всичко приключва в едно посещение на магазина. А можеш и да си тръгнеш с нов телефон веднага. При това и много изгодно ако комбинираш ваучера с най-новите ни промоции например.

ЕКОСЪОБРАЗНОСТ

Вместо да е поредното на купчината или да събира прах в шкафа, старото ти устройство може да е от голяма полза при производството на нова електроника. Ние работим с партньори в сферата на рециклирането и всяка частица от твоя стар телефон ще бъде използвана оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена.

1. Идваш в магазин на Теленор и заявяваш желание да върнеш стария си смартфон срещу ваучер за бъдеща покупка.
2. Служителят в магазина отговаря на питанията ти и оценява телефона ти по предварително зададени критерии, като марка, модел, година на производство и състояние.
3. След оценката получаваш оферта с цена за изкупуване на устройството. Ако се съгласиш с тази оферта и подпишеш всички необходими документи, получаваш електронен ваучер като SMS.
4. Ваучерът има уникален код с остатъчната стойност на смартфона ти.
5. Можеш да ползваш ваучера при покупка в брой или на лизинг на ново устройство или аксесоар в магазин на Теленор.


КАКВО ПЕЧЕЛИШ?

Осребряваш остатъчната стойност на стария си телефон, таблет или смарт аксесоар.
Освобождаваш се от нещо старо бързо, лесно и рентабилно, за да си вземеш нещо ново, благодарение на получената стойност.
От теб зависи кога и за какво ще използваш стройността на старото си устройство.
Ваучерът върни и вземи може да се превърне в чудесен подарък или жест към твой близък или приятел.

КУПУВАМЕ ТВОЯ СТАР СМАРТФОН
до75,00лв.

HUAWEI
Mate 10 Lite 64GB Dual

до57,00лв.

SAMSUNG
Galaxy A5 (2017) 32GB

до110,00лв.

SAMSUNG
Galaxy A6 Plus (2018) 32GB

APPLE ПРОДУКТИ
до139,00лв.

APPLE
iPhone 7 32GB

до195,00лв.

APPLE
iPhone 8 64GB

до314,00лв.

APPLE
iPhone 8 Plus 64GB

до418,00лв.

APPLE
Iphone X 64 GB

до409,00лв.

APPLE
iPhone XR 64GB

до422,00лв.

APPLE
iPhone Xs 64GB

до491,00лв.

APPLE
iPhone Xs Max 64GB

Вече е възможно клиентите да комбинират стойностите на повече от едно устройство в рамките на един ваучер. За целта в комбинацията трябва да има максимум 5 устройства (смартфони, таблети или смарт часовници), като поне едно от тях трябва да бъде с марката Apple.

Свалете файла и вижте цените на над 4800 устройства, които изкупуваме.

Предложената изкупна цена на устройствата представлява максималната такава за посочения модел с оглед конкретното състояние на връщаното устройство, съгласно условията на услугата "Върни и вземи". При връщане на повече от едно устройство, ваучерите не могат да се комбинират, освен ако в условията на конкретна кампания не е посочено друго.

Изкупната цена на дадено устройство може да варира според неговото общото състояние. Виж от какво зависи тя и как се променя:

Работещо устройство

Устройството е в цялостно добро състояние. Допустимо е да има дълбоки драскотини и да изглежда износено. Не се приема да има счупвания или липсващи части.

0% намаление от цената

Физически щети по устройството

Устройството има щети като счупено/спукано стъкло на екрана, но самият дисплей трябва да работи. Устройството има пукнатини/счупвания по корпуса, недобре работещи бутони, изискващи упражняване на допълнителна сила при натискане, проблеми с високоговорителя или микрофона, липсващи или разхлабени части на екрана.

-35% намаление от цената

Проблеми с екрана

Счупен екран, тъчскрийн, сериозно обезцветяване, изгаряния или точки по екрана.

-70% намаление от цената

Без захранване

Устройството не се включва или изписва грешка при reset/restore, вградената вътрешна батерия не се зарежда, портът за зареждане на работи или има дефект.

-90% намаление от цената

Cloud заключване

iCloud в случаите на Apple устройство е активен и клиентът не е излязъл от акаунта си.

-90% намаление от цената

Всеки може да върне устройство и да получи остатъчната му стойност под формата на ваучер, като няма задължение да бъде клиент на Теленор. Също така всеки с Върни и вземи ваучер може да го използва при покупка на ново устройство от Теленор. Единствено условие, за възползване от услугата е клиентът да е пълнолетно лице и да не е под запрещение.
Не всички устройства имат остатъчна стойност. Причините могат да бъдат както механични, така и зависещи от моментната му пазарна стойност, марка и година на производство. Въпреки това, при желание от страна на клиента може да бъде върнато и устройство без остатъчна стойност, за да бъде рециклирано.
При връщане на повече от едно устройство, за всяко върнато устройство се издава отделен ваучер. Единствено изключение са случаите, в които се комбинират до 5 устройства, минимум едно от които е с марката Apple.
Всеки ваучер Върни и вземи може да се използва при покупка на ново устройство единствено самостоятелно, като различни ваучери не могат да бъдат комбинирани, освен в случаите когато в условията на конкретната кампания не е посочено друго.
Всеки Върни и вземи ваучер е със срок на валидност от 1 година, освен в случаите когато въпросният ваучер е обвързан с конкретна кампания и му е определен друг срок на валидност.
Ваучерът Върни и вземи не е персонален и може да бъде предоставен за използване на лице, различно от лицето сключило сделката за изкупуване на устройство, срещу която той е издаден.
Стойността на ваучер Върни и вземи не може да бъде използвана на части, т.е. един ваучер се използва изцяло при покупката на едно устройство или аксесоар.
Ако след покупка с използване на ваучер Върни и вземи остане неизразходена сума по ваучера, нейната равностойност не може да бъде използвана за друга покупка и се губи.

Допълнителна информация:

Остатъчна стойност е стойността, която дадено устройство е запазило и за която даденото устройство може да бъде изкупено. Остатъчната стойност зависи от годината на производството, марката, модела и неговото състоянието към момента на изкупуване. В някои случай дадено устройство може да няма остатъчна стойност, т.е остатъчната му стойност да е равна на нула.

Чрез услугата „Върни и вземи“ се заплаща остатъчната стойност на дадено устройство, посредством електронен ваучер, изпратен до посочен от клиента мобилен телефонен номер. Стойността на електронния ваучер може да се използва само в магазинната мрежа на Теленор България ЕАД, за еднократно закупуване или лизинг на нови стоки до размера на стойността на ваучера, чрез предоставяне на уникалния му идентификационен код, в срока и условията валидни за конкретния ваучер.
Парична равностойност или остатъчна стойност на сумата по ваучера, след направена покупка, ако има такава, не се възстановява.

За да се възползва от услугата „Върни и вземи“, клиентът гарантира и декларира, че е собственик на устройството или че е редовно упълномощен от законния собственик на устройството за прехвърляне на собствеността върху него. В случай, че въпреки предоставената декларация са предявени претенции пред Теленор от трети лица, по отношение на собствеността на устройството, то договорът се разваля автоматично и клиентът следва да възстанови използваната стойност на електронния ваучер.

След предаването и приемането на устройството в рамките на условията на услугата „Върни и вземи“, правото на собственост върху устройството се прехвърля от клиента и клиентът се отказва от каквито и да е бъдещи претенции и права към устройството или каквито и да е елементи, съдържащи се в него.

Клиентът се съгласява, че носи пълна отговорност за създаването на резервно копие на каквито и да е файлове, игри, снимки, музика, данни и лична информация преди прехвърляне на собствеността на устройството. Клиентът следва да декларира, че е приел необходимите действия за премахване и изтриване на всички данни, които са лични или поверителни от устройството – (1) за устройства с марка Apple – указанията на Apple за изтриване на данни, съхранение на данните в iCloud или друго резервно копие и възстановяване на фабричните настройки на устройството; (2) – за други производители – указанията за изтриване на данни, облак или друго резервно копие и възстановяване на фабричните настройки на устройството.

Клиент, който се възползва от услугата „Върни и вземи“ е отговорен за изтриването и премахването на всякакви лични данни от устройството, в това число СИМ картата и евентуално други карти памет, използвани от него в устройството. За избягване на всякакво съмнение Теленор не носи отговорност за неполагане на дължимата грижа по отношение на изтриването на личните данни в устройството от страната на клиента.