Вземи план с HBO GO и получаваш подарък от HBO GO

Поднови своя абонамент с план с включен HBO GO през "Купи Онлайн" и ще спечелиш подарък от HBO GO - тениска или чаша. А ако си сред първите 100 клиента подновили абонамента си с план с HBO GO, получаваш и награда – Chromecast 3.0. За да можеш да гледаш Game of Thrones на голям екран.

Първите 100 Chromecast устройства вече са раздадени, но все още можеш да се възползваш от кампанията и да получиш брандирана теникса или чаша.

За първите 100

Първите 100 клиента, които в рамките на кампанията, подновят своя абонамент с план с включен HBO GO получават и награда Chromecast 3.0.

За всеки

Чаша HBO GO

За абонати, които са избрали план с месечна абонаментна цена под 35лв.

Тениска Game of Thrones

За абонати, които са избрали план с месечна абонаментна цена над 35лв.

*Участието в кампанията не изисква закупуване на мобилно устройство.

Какво е Chromecast?

Най-лесния начин да се радваш на музика и онлайн филми директно на твоя телевизор. Изпрати филм, песен или друг файл от смартфон, таблет или лаптоп и започни да гледаш на голям екран или да слушаш музика, управлявайки всичко от екрана на твоето устройство. Няма омотаване в кабели, няма мъчително взиране. Виж пълното описание тук.

Виж предложенията ни за абонаментни планове

Разгледай

Виж предложенията ни за смартфони

Разгледай

Кампанията е валидна от 01.04.2019 до 30.04.2019 за съществуващи абонати на Теленор при сключване на 24 мес. договори за мобилни услуги с включен HBO GO чрез електронния магазин или до изчерпване на подаръците и наградите.

Правила и условия за провеждането на кампанията "Вземи план с HBO GO" са публикувани тук.

За настоящата кампания важи правото на потребителя да се откаже от сключената дистанционна сделка в срок до 14 дни от получаване на документите съгласно действащите Условия на „ТЕЛЕНОР БЪЛГАРИЯ” ЕАД за сключване на договори от разстояние в онлайн магазина "Купи онлайн".
При отказ от сключен договор, потребителят е длъжен да върне получените подаръци и награда в добър търговски вид.