Купи онлайн

Вие сте тук

Безплатна доставка в цяла България

Безплатна доставка в цяла България

Когато направиш поръчка с Купи онлайн, доставката до посочен от теб адрес на територията на България е безплатна. А ако платиш онлайн, можеш да получиш поръчката си и в удобен за теб наш магазин.

Услуга, готова за ползване

Лесно и удобно

Не ходиш никъде и не чакаш нещо да се върне някъде – толкова е лесно и удобно. Поръчваш услуга с Купи онлайн, подписваш договора за нея при доставка. Когато подновяваш своя настоящ договор, услугата, е вече активна и можеш да я ползваш. Когато взимаш нова карта на договор, получаваш своята чисто нова СИМ карта и я активираш онлайн.

Сигурно онлайн плащане

Сигурно онлайн плащане

Купи онлайн и плати онлайн – защото освен по-лесно и удобно е и напълно сигурно. А можеш да използваш и функцията 3D Secure, стига картата ти да разполага с нея.

С Купи онлайн можеш:

Да вземеш нова карта с договор
Да прехвърлиш предплатен пакет на абонаментен план с договор
Да подновиш договора си
Да закупиш устройство към договора си в брой или да получиш на лизинг
Да закупиш устройство или аксесоар без договор
Да избереш доставка до адрес или до магазин на Теленор
Да избереш как да платиш - онлайн с карта или при доставка в брой
Да пазаруваш като регистриран потребител или като гост

Вижте предложенията ни за смартфони

Виж предложенията

Вижте предложенията ни за аксесоари

Виж предложенията

Вижте предложенията ни за абонаментни планове

Виж предложенията

Въпроси и отговори

Да, можеш да подновиш абонамента си с Купи онлайн.

Да, можеш! Можеш да разгледаш предложенията ни за абонаментни планове и устройства и да поръчаш нова карта като прехвърлиш предплатения си мобилен номер на абонамент с договор.

Да, можеш! Можеш да разгледаш предложенията ни за абонаментни планове и устройства и да поръчаш нова карта на договор..

Новите условия ще влязат в сила, когато поръчката бъде обработена от служител на Теленор, за което ще получиш SMS потвърждение.

Да, можеш да закупиш устройство към абонамента си, ако условията му го позволяват.

Купи онлайн на Теленор предоставя опцията да избереш между плащане в брой или получаване на лизинг в зависимост от устройството.

Ще можеш да подпишеш всички необходими документи, когато получаваш своята пратка. В зависимост от избрания начин на доставка, ще подпишеш или пред куриер, извършващ доставката, или пред служител в магазина на Теленор, където си избрал да получиш пратката.

Ще получиш гаранционната карта заедно с устройството.

Личен профил

Ако имаш регистрация в уеб портала My Telenor, можеш да използваш този профил, за да пазаруваш с Купи онлайн. Ако все още нямаш регистрация, можеш да си направиш докато пазаруваш.
В случай че искаш да закупиш устройство без договор, можеш да избереш да пазаруваш без регистрация.

Ако си потребител на услугите на Теленор и телефонният ти номер е активен от поне 24 часа, можеш да се регистрираш като:

Изпратиш SMS с празен или произволен текст на номер 5005 (за потребители на мобилни услуги)
От своя фиксиран телефон избереш номер *123 и опция 3 от интерактивното меню (за потребители на фиксирани услуги)

След това можеш да въведеш своя телефонен номер и получената нова парола, за да активираш профила си.

Да, ако искаш да закупиш устройство без абонаментен план, можеш да пазаруваш без регистрация.

Да, можеш! Ако все още не си клиент на Теленор, можеш да пазаруваш без регистрация, като Гост потребител.

Плащане

Можеш да платиш за поръчката си по един от следните начини:
Онлайн плащане с карта
Плащане при доставка – с наложен платеж на куриер

Имай предвид, че при избор да получиш поръчката си в магазин от нашата мрежа или получаване на устройство на лизинг с предплащане, е необходимо да заплатиш онлайн с карта.

Да, можеш да заявиш, че искаш да получиш фактура докато правиш своята поръчка.

Да. Онлайн магазинът на www.telenor.bg е с валиден SSL сертификат, издаден от GeoTrust и валиден до 21 юни 2022г, който подсигурява сигурна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Теленор. За плащанията с банкова карта, Теленор използва услугите на Wirecard – международен платежен оператор, отговарящ на най-високите изисквания относно сигурността на вашите картови данни. Компанията е сертифицирана с най-високо ниво (Ниво 1) по PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) пред Mastercard и VISA. Данните за картите не се съхраняват в приложенията на Теленор, а директно се предават на сървърите на платежния оператор, като комуникацията е защитена посредством SSL криптиране. Веднъж въведени, данните за банковата карта се токенизират, а реалните данни биват съхранени на надеждни сървъри, които не са достъпни през интернет връзка. В допълнение, всички потребители, които са активирали 3D security за техните банкови карти, могат да ползват допълнителната защита при онлайн плащанията в Купи Онлайн.

Доставка

Можеш да получиш поръчката си по два начина:
Доставка до избран от теб адрес на територията на страната
Доставка до избран от теб магазин на Теленор.

Срокът зависи от посочените начин на доставка и адрес. Ще получиш своята поръчка в рамките на от 2 до 7 работни дни. Докато правиш своята поръчка, ще те информираме за срока в твоето населено място.

Отказ/връщане

В случай че решиш да се откажеш от поръчката си, можеш да го направиш в 14-дневен срок от датата, на която си я получил.

Бърз и лесен начин за отказ на поръчката е да използваш електронния формуляр, достъпен от детайлите за поръчката ти. Можеш да го намериш: Ако имаш регистрация на уеб сайта – в детайлите към поръчката ти в „Моя профил“,
Ако нямаш регистрация на уеб сайта – през линка, който сме ти изпратили с детайлите за поръчката ти по имейл.
Можеш да използваш и получения стандартен формуляр за отказ.

В електронния формуляр или стандартния формуляр за отказ трябва да попълниш IBAN номер, на който ще преведем сумата, която е нужно да възстановим.

Ще възстановим сумата до 14 дни от момента, в който сме получили заявката ти за отказ. В случай че си закупил стока, сумата ще бъде възстановена до 14 дни от момента, когато си върнал стоката.